9 °

max 16 ° / min 8 °

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Buran dan u Parlamentu: Nastavak rasprave o predloženoj Vladi sjutra u 11 sati

Autor: Jelena Ćetković

  • viber

Crnogorka

Pa kakav primitivizam od Abazovića. Ako bi ovaj čovjek izgubio diplomu fakulteta, svojim ponašanjem ne bi mogao dokazati da je završio fakultet. Nažalost, on je primjer da mu je porodica zatajila u domaćem vaspitanju, a institucije u obrazovanju.

Crnogorka

E svako li nas zastupa? Pi sramota....

Đoko Orlandić

Velika dilema. Da li je Abozovićev nastup danas bliži infantilnom cirkuzaneru ili Musoliniju. Pogledajte snimke koji postoje nastupa Musolinija.

Snjeg

@Đoko Orlandić To je nastup velikog gubitnika koji nije ocekivao da ce brojni gradjani sa gnusanjem prihvatiti njegovo poimanje slobode.

Crnogorka

Primitivizam. Kakve upotrijebljene riječi. Bečić nije sposoban umiriti svoje "istomišljenike". Neka nam se opet svijet smije. Pa još on govori o civilizovanom ponašanju. A njemu je taj termin nepoznanica. Sprdnja pa ako su i na vlasti i ako su u opoziciji, uvijek primitivizam.

delboj

Kako tebe nije sramota uopste da uzmes rijec.

CG1

Sam sebi crtaš "metu" no, ne znam ko bi digao ruku na takvu bijedu kao što si ti. Vlada, ne samo da je jednonacionalna nego je četničko fašistička, sektaši iz spc..... DPS sigurno više neće imat ovoliko poslanika, imaće ih mnogo više. Teško će tebe više ko glasati izdajniče, pokušavaš prodati CG, čujem čeka te dobar posao u srbiju, idi i ne vraćaj seeeee!!!!!

Milica

Dritan lud prepade me.Kakva bruka za njegove roditelji.Uzas ,bezobrazluk nemam rijeci.

Dritanga

Ne znam da li je ljudima poznato da je djed Dritana Abazovica bio saradnik cetnika u drugom ratu,i zbog te saradnje ubili su ga partizani. Zasto se to malo ne istrazi,jer tu mozda leze odgovori na pitanja zasto abazovic radi ovo sto radi?

Bar

Pa dajte nam malo vise informacija, dobro bi bilo da se istrazi i sazna sto se iza brda valja.

Crnogorac

@Dritanga ispitajte novinari ovu pricu,ako je istinita,sigurno da nesto ima cim mu je Skrelja rekao da mu je izdaja u nasljedstvu.

Dionizije

@Dritanga Pa samo nam jos to fali! Znali smo da je premijer cetknik a sad i podpredsjednik vlade. Prvi dan na posao - obojica sa kokardama.

mr

Abazović se potpuno izgubio... Za ovo lijeka nema. Ovo je genski. Umislio čovjek da spašava, istovremeno, i Srbe i CG kao državu! I to još kao Albanac. Prvi i jedini u istoriji albanskog naroda. Propušti tu priliku, majčin sine. A uz sve to, poprilično nevaspitan narcis!

midžor

Bataliti svaku priču.Četnici vladaju.Ima samo jedan odgovor.U boj svi kojima je Crna Gora u srcu.

Auh!

Stn' čoče!! Vojvoda dritko, upao u sopstvenu jamu...koprc-tantoprc, buka i vriska su klasičan pokazatelj nemoći i straha. Ima jedna struka, pa krivi nek ti ucini preko bojovicke, neuropsihijatri i klinicki psiholozi, hitan si slucaj, bez ikakve zajedljivosti i vrlo dobronamjerno preporucujem, parano