13 °

max 20 ° / min 13 °

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

22° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Abazović: Fer je da ja budem u Vladi, biću koordinator bezbjednosnih službi

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

Dritko

Koja je ovo zamlatina. SPC i Rukoljubov du** lizac.

Todor Komita

@Dritko Vala bas tako Dritko, staresine u ex-ju armiji su imali veliki problem takvim zamlatinama naci adekvatno zaduzenje. Na kraju su ih zaduzili da se brinu o zastavama u kasarni dok ne odsluze rok. .

ajuzdrv

Diletant, kompleksaš, Bečić je za njega gospoda. Svi liberali i neke patriote koje su glasale za ovoga Dritana da izvrše harirkiri ispod slike Slavka P., jer od mržnje i vase gluposti obrukaste i njega i prodadoste CG posle 70god fasistima. A micemo kao i uvijek krvarit za nju, zbog vasih kompleksa.

nenad_mne

"... građanima koji su pokazali da imaju veću političku svijest nego što smo mislili...", to su građani koji vole svoju domovinu prihvataju demokratske principe, ALI TO NIJESU VAŠI GLASAČI! Sada i takav demokratski iskorak misliš pripisati vama? Mogu misliti što bi bilo da ste vi izgubili sa jedni

A nekad je bio simpatican

Njegova prica vise nema veze sa realnoscu. On je ucijenjen i mora da pristupi ovoj Vladi. Jasno je kao dan i njegovo ponasanje u Skupstini, kao i ponasanje gospodina Krivokapica. Sad rade za one koji su ih finansirali.

ivica

Zaboravili su da DPS nije sam vladao vec uvijek je imao i druge partije.Davno je bilo kada su osvajali preko 50% sami,Zato ova probaganda Svetosavaca ne drzi vodu za normalne ljude,

mr

Ovo je srednji vijek... Ovome spasa nema! Ko preteče, pričaće...!

Javor

Tako je to kad miš uobrazi da je lav...

Deni

Zeli da se bori protiv korupije a nije prijavio policiji da mu je neko nudio 21 milion!! Ovaj ne zna ni gdje je krenuo, ni gdje ce prije.

Milena

Histericno ponavlja da ga podrzava zapad,ko tacno ,to ne kazuje,folirant,kako se brani o danas sto je uzimao platu koju nije zaradio,stanarinu koju je trazio ne pominje

borop

Fer ja da ti budeš u zatvoru zbog podrivanja bezbjednosti zemlje. A proći ćeš ka onaj što je stalno vika: "vuk, vuk".

Nikola

Toliku količinu kompleksa i frustraciju nije lako nositi nikome, a pogotovo Dritanu Abazoviću koji je danas uspio da pomrači slavu Branka Radulovića. Banja je bio dovoljan za cio parlament, sad su tu Dritan i Milačić... previše za američki Kongres.

Vmnk

@Nikola Kakvo neurotično ponašanje! U pravu je Škrelja da mu treba sedativ. Sad neka vidi kako je Milu da sluša svakakve nebuloze.