Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Montenegro International Dobričaninu: Mi smo ono što Vi ne znate što je

Autor: Antena M

  • viber

Andjela

Osoba rodjena na Kosovo primljena sirokogrudo u Crnu Goru, dobio sve benefite gostoljubljive zemlju i ljudi,sada vraca ligavim izjavama i olajavanju iste! Sramno Dobricanu!

mr

Za Dobričanina i njemu slične dođoše, kojima je CG sve dala, a sad je ruše, Crnogorci imaju lijepu izteku: ništa robe!

VUKOMITA

AKO U OVOM ZLU IMA NESTO POZITIVNO ONDA JE TO DA SU SE NEPRIJATELJI CRNOGORSKI JAVNO POKAZALI...STO JE DOBRO I STO IM NECE BITI ZABORAVLJENO NIKADA...SHODNO TOME KADA DODJE VRIJEME BICE ADEKVATNO NAGRADJENI ZA TAJ FUKARLUK.

Ljiljana

TAKO JE!!! Zaletio se mnogo i on i svi oko njega, koji misle da ce njihovih pet minuta trajati dovijeka. Nezahvalni i nezajazljivi "bogougodnik". Odlicno se "izuo" i odlicno je pokazao ko su i sta su svi odreda.

Tajfun

"RANI SIROTU ZA SVOJU SRAMOTU"Primili smo ovu "SVETOSAVSKU KLERIFASISTICKU VELICINU," uhjlebio se dobri,bio postavljen na rukovodece mjesto,dobio stan od ove drzave,a sad pljuje po CG i Crnogorcima.Necemo dozvoliti ni tebi ni ovim Janjicarima,da rusite nasu lijepu Crnu Goru.

kad su dolazili

Kad su dolazili sa Kosova bili su Crnogrci, čim su se zaposlili i kupili stanove onda su postali Srbi Tako su se prodali u vrijeme Miloševića. Svi su masovno srbovalu za svoje privilegije. iSad bi da stvore Srbiju u Crnoj Gori.

posrbice sa Kosova

Zahvaljivali su nam što smo ih primali i zapošljavali, tako što bi da ruše sve crnogorsko. Ima dosta Dobričanina. Pun ih je Bar, Sutomore, na primorju. Mržnjom se hrane.

Goran B Stijepovic

Ovo je Crnoj Gori trebalo da se desi pa da narod napokon vidi s kim ima posla.

jovo J.

Tako to biva. Primiš ga u kuću jadnoga i gladnoga iz sevapa, a on ti ruši kuću i ćera te iz nje. Takvi su ti izbjegli mutadžije što su tamo oganj zapalile, pa bi fa ga zapale i nama u znak zahvalnosti