19 °

max 19 ° / min 13 °

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

Svetosavski portal: Nad dušom Amfilohijevom njegova duhovna braća i nasljednici čine zločin

Autor: Antena M

  • viber

Tesla

Svaka istina im je ovakva, od vjere su napravili cirkus a vjernike unazadili i otrovali mrznjom i demagogijom. Kusur ih tek ceka u buducim generacijama. Prosla su vremena mitova i laznih careva i junaka. Istina je gorka.

sprdnju

Napravili sprdnju od religije. Ponizili narod, da pokažu pred svijetom, kako je narod Crne Gore primitivan i divalj. To i jeste namjera Beograda, uspjeli su u tome.

Princ

@sprdnju- Nema šta radit srpska crkva na teritoriju druge države-samo Crnogorska crkva može imat status legalnosti u Crnoj Gori-sve ostalo je prevara i okupacija

Perun

Koliko ijeda i ostrascenosti i mrznje u ovom tekstu na portalu Borba za veru. Pomislio bi covjek pisu neki ljudi bez ikakve vjere i blate pokojnog vladiku i druge popove. A ono braca u Hristu jedni o drugima! Strasno koliko daleko od Hrista.

vide li posrbice

Vide li posrbice sluge srpske, kako se sprdaju pravi Srbi s njima. Izmislili su auto litije, toga niđe nema. Srbi ih navukli pa se sprdaju s njima. A naši ka retrdirani.

Чу-Ен-Лај

Ако је "Борба за веру" СВЕТОСАВСКИ портал, онда сам ја Чу-Ен-Лај. Веће задрибанџе и верски затуцаније утваре од ових пре-потопских оживелих фосила не постоје.