22 °

max 22 ° / min 13 °

Utorak

07.05.

22° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

21° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Drugačija radio veza

Đurović: Sad je i građanski Beograd maliciozan prema Crnogorcima, jaz možemo premostiti kulturom

Autor: Jelena Grbović

  • viber

Sekićanin

Sumorna tema,ali sve je do čoeka. U Lovćenac su za razliku, od Beograda, naši Crnogorci,napravili barem pedeset udruženja. Postali su jedni,drugima najveći oponenti,mislim da je pizma glavni razlog tome.Što se tiče Srba,možda bi i nas šikanirali,ali vraćam se na početak sve je do ČOEKA.

jovo J.

Oni(Srbi)uče u školama da na Balkanu žive sve sami Srbi. Makedonski, bosanski, hrvatski, crnogorski. Ćirilica ( Ćirilo i Metodije su Grci)je srpsko pismo. Njegoš je srpski pesnik. Selimović i Andrić srpski pisci itd. Oni koji nemaju svoje, kradu tuđe.

Monica Bellucci

@jovo J. Ja sam upoznao lika (profesor univerziteta NS) koji tvrdi da u Evropi većinom žive swerbi i da Šveđani potiču od njih (vidi se po jeziku koji je u suštini isti kao staro-swerbski )...Za Poljake,Bugare i ostale "svako znade" da su swerbijanskog podrijetla ;)Eto tako!

vexon

@Monica Bellucci I ja sam upoznao jednog profesora NS univerziteta i sefa katedre koji konstantno pljuje po drzavi gde je rodjen ali mu porijeklo nije odatle a zivi lepo i uziva...ajde molim vas ne trabunjate...pa masa onih koji kazu da su Crnogorci i koji pljuju po Srbiji javno i svuda se sepuri

Monica Bellucci

@vexon Ovo što si napisao je školski primjer definicije "TRABUNJANJE".Ko ne vjeruje u moje riječi postaviću link da čuje "profesora" iz NS.A zbog tebe ne pada mi na pamet.

serdar

Ko je kriv nama što smo na vlasti imali ljude koji nijesu imali kuraži da kažu narodu istinu o gorkoj sudbini crnogorske države. Prvi put za vrijeme Nemanjića, a drugi put za vrijeme Karađorđevića. Sjetili bi se vazda kad je bilo dockan.

borop

Poštovana Jelena, šikaniranje je počelo sa podjelom DPS-a '97, isti su tada bili na vlasti. U opštinu u Bg đe smo živjeli nijesam mogao upisati dijete u školu jer smo Crnogorci. A što se tiče "građanskog" Bg-a, ne bi trošio riječi o njima... Veliki pozdrav za Vas i Vašu famelju.

nikola

Vidite kako je bilo Hrvatima '91. Nema tu rješenja osim "pokazati zube". Nažalost, u Srbiji i opozicija i "vlast" konstantno na velikosrpskoj ideji. Sada su Crnogorci "Hrvati".

Stefan Nemanja

@nikola Deo srpske nacije koji živi na geografskom prostoru Crne Gore pa se zato zovu Crnogorcima nisu Hrvati. To bi potomci Sekule Drljevića i Štedimlije voleli da bude ali nije. Samo poslušajte Njegoša. Nije to velikosrpska ideja.

Bijeli Pavle

Svojataju Njegosa a Njegosev jezik ne vole cut,peporuka Smrt je msjstor iz Srbuje

Drug Walther

Hhahaha! Viđu da poćeTnici masovnije posjećuju antenin sajt.Ali čitajte po nešto kada ste već tu,edukacija ne može da škodi (batalite udaranje - jer s time ne možete promijenit ISTINU).