21 °

max 21 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

21° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 14°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Nikčević: Tabloid Vijesti istinski skandal na koji sam ukazala prikrio lažnim

Izvor: Novi magazin

Autor: Antena M

  • viber

Miso

Vi ste u pravu à mozda I niste tacno je da je trebalo promjeni u drustvu Ali ova vlada je toliko losa da prvo glasanje o odgovornost I vlade da ce vlada pas ti zapadu treba mir I oni ce tog podrzati Koji to moze sigurno nece biti ovaj mandatar znaci on pokusa da svima ugadja da bi osto n'a vlasti

buto

bravoTAMARA ! u sridu poCRNOGORSKI svaka ti je sveta...

Đoko Orlandić

Nijesu Vijesti beogradski Informer. No, Informer, Tabloid, Telegraf, Kirir i "Večernje novosti zajedno. Takve medijske mafije i zla nije bilo u Evropi od 1933.

miki

Svaka Vam cast Tamara, intervju Vam je odlican i odlucnost Vas u datom krasi. Pokazaliste ko koliko zna i ko je pravi patriota. Nazalost /volijo bih da grijesim/ ponavlja se 1918.god. nasa bolest i propast je izdaja svoje zemlje. Vrijeme je ujedinjenja patriotskih snaga Crne Gore. Nece nase more nikad biti ni Rusko a pogotovo ne Srpsko. ima nas i bice nas. Volimo te CG.

jovo J.

Tamara, Vi ste prava Crnogorka, novinarka, čovjek. Dok je takvih živjet će i Crna Gora. Branit ćemo je od troprstih petovjekovnih rajetina koji su na zastavi imali praseću glavu. Budite spokojni, nije Crna Gora propala, samo je prodata.

Miloš Banićević

Bravo, Tamara!!!! Uh, kako je volim!!!!

CG1

Svaka čast Tamara! Puna podrška za ovu Heroinu!

Evidence

Bravo Tamara. Sjajno, izvanredno, originalno. Nije lako, ali ostanite svoja, izdržite, možete Vi to. Nijeste sami, ima nas mnogo uz Vas. A hajkači su prodane duše, oni su nečije vlasništvo - ljudi pod hipotekom. Po moralnim i intelektualnim dometima nijesu vam ni u peti. S poštovanjem, Marko Čavor

Jelena

Bravo Tamara , svi smo uz tebe, bravo Crnogorske, čiste, bez prodavanja časti za srbski interes, dici će kraj i ovome zlu, nezna se po koji put se brani Crna Gora. Još jednom bravo Tamara!

Ranko

Bravo Tamara! Istina boli pa se zato gospođa Džudi Rajzing Rajnke breca. Možda je prenijela očekivanja NVO " prijateljiljice" Calovic ...ali su se obje prevarile u procjeni.

Tajfun

Tamara radi koliko moze,i ja kazem BRAVO!Ali zasto mi ostali Crnogorci ne radimo koliko mozemo?Zasto ne izadjemo na ulice,zar cemo dozvoliti da izmjenama zakona o Slobodi Vjeroispivijesti,vjerske objekte u CG poklone Srbiji,a Crnogorci da se Bogu mole na livadi.Sta jos treba da urade da bi ustali,sa

Milun

@Tajfun TAČNO. Mi smo nikakvi patriote.

Ligeja

Za razliku od jeftino plaćenih slugu Vijesti, Tamara gospodari svojim izborima, životnim i političkim. Ona je, što bi novinar trebalo da bude, suvereni čovjek. Nečija veličina danas se mjeri količinom blata kojim je zaspu malogradjani i polusvijet. Tamara, ti si diktat stila! Oni su rulja.

Roksana

Tamara - hrabra i inteligentna Crnogorka! Profesionalac i onda kad je najteže, čovjek, ličnost za primjer!