16 °

max 23 ° / min 16 °

Petak

17.05.

23° / 16°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 19°

Utorak

21.05.

26° / 18°

Srijeda

22.05.

25° / 16°

Četvrtak

23.05.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

MVP: Đukanović opstruira Vladu odbijanjem da potpiše opoziv ambasadora

Autor: Antena M

  • viber

Petar Pan

Ko je kud a ko zbunjen? Onomad Rukoljub reče da se Predsjednik neustavno popnaša, sinpć veli da se ponaša u skladu sa Ustavom, ovaj apostol veli sa je ponašanje Predsjednioka neustavno.... Ajde apostoli i Isuse Rukoljube dogovorite se.

Njegoš

Nijeste dužni da obrazložite, ali ako neko traži to da dostavite, itekako ste dužni.

krštenje

Opoziv opstruira MVP i to potura Đukanoviću. Zalutali ministre, napišite obrazloženje za opoziv svakog od ministara. Ne možete grupno opozvati ministre, sa obrazloženjem od jedne rečenice za sve njih. Pa nije vam ovo grupno krštenje koje praktikujete u SPC. Vi ste ministar u Vladi, ne u SPC.

Libero7

vi opstruirate drzavu sama izjava da cetnika bozovica ne bi poslali doma poslije njegovih nedjela vise govori o vama i vasem zadatku koji ste dobili da satrte sve crnogorsko.

Stevan

Ambasadori su predsjednikova nadležnost po ustavu CG

Mirko

Ovakvu "vladu" koju ismijavaju i izvrgavaju ruglu njihovi mentori iz Beograda i treba na svakom koraku sputavati. Oni ionako služe za sprdnju.

Bajo

Shvstaju li tupani.Ambasadori predstavljaju DRZAVU a ne vladu.Ambasador Vlahovic predstavlja drzavu Crnu Goru a ne Vladu Crne Gore.Predsjednik drzave potpisuje agremane.I za postavljanje i za razrijesenje . Vladino je da predlozi.Osim toga kad vlada predlozi ona mora obrazlozi svoj predlog , pa ce i Predsjednik i svi gradjani ( Rukoljub to zove onako seoski -narod ) moci da vide i cuju koje su to antidrzavne aktivnosti ambasadori radili.

Bajo

Pa ce tako cuti i od Njemackih diplomata daje ambasadorka Kulis jedna od najboljih u Berlinu . Vlahovih odradio ogromne stvari za CG u Vatikanu . Tako da nasi naucnici prvi put imaju pristup arhivi Vatikana . I to su kafijerne diplomate . I kako da njih opoziva II sekretar ambasade u Bukurestu . Diplomatsko balavče Radulovic iza koga je u Bukurestu bila samo daktilografkinja.

Bajo

I zamislite tu glupost da se osoba bez znanja , iskustva , mudrosti , pameti 'ladno prihvati da bude ministar . Tako bi pristao i da vozi avion samo kad bi ga zvali . Ali nece jer su vec urnisali MA zbog interesa AirSerbia . Sram da vas bude . Neznalice . Ni Ustav nijeste naucili .