18 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

MVP naknadno pozvalo na konsultacije i ambasadore koje su već opozvali, Vlahović najavio tužbu

Autor: Pobjeda/Antena M

  • viber

Simbad

E sad da vas ima, da kazete: “Ili se vracamo svi, ili se ne vraca ni jedan.” Pa neka salje Rukoljub svoje... I potpisete pismo za sve ambasade dje stolujete da se vracati necete jer je na sceni sramni postupak zastrasivanja i prevaspitavanja...

16vijek

Opet 1918. Pi ne bilo nas ka' sto nema.

gost

"Neprocjenjivo nesnalaženje i neznavenost." Ni jedno ni drugo. No smisljeno i organizovano da se unizi ugled i pozicija Crne Gore. Bijeda...

Tajfun

SVETOSAVSKA SEKTA,hoce da obesmisli sve sto indetifikuje Crnu Goru kao drzavu,da njenu reputaciju u svijetu spusti na najnizi nivo.

KSENIJA

Izgleda da ova nova”ekspertska” vlada ne zna gde im je glava, potpuno su izgubljeni ali da Ponižavaju ljude a za to su spremni u “ime” Naroda! Zaslepljeni su mržnjom a i puno zavisti! Kao unuka JSP nekadašnjeg Ministra Inostranih Poslova Kraljevine CG podržavam Vas najiskrenije!

drago1

Kaosto rekoh. platu im blokiras pa neka volontiraju malo. Dok imsmjene ne dođu. Ljudi, mora da shvatite da DPS nine više na vlast i da gospoda moraju da se pomire sa tim. I mi koji smo trpjeli 30 god. DPS smo se bunili ali nam nije moglo biti.

Draginja

@drago1 Najbolje bi bilo da "opozvane" ( koji se naravno neće odazvati na poziv )ambasadore i cijelu DKP mrežu Crne gore plača Srbija i bar donekle nadoknadi štetu koju je zajedno sa SPC nanijela Crnoj gori SRAMNIM litijama i nakon 30.avgusta do danas.POŠTENO!!!

Snjeg

@drago1 A ti da shvatis da dps nije drzava CG.Ovdje se radi.u urusavanju drzave i ponistavanju njenog puta ka EU .Cilj im je da CG sto prije bude van Natoa.Samo slijepac ne vidi da se radi o potpunom unistenju CG.Jedno pricaju sa stranim diplomatama a drugo rade.

TV_EU

CILJ IM JE UNISTITI CRNOGORSKU DIPLOMATSKU MREZU I ONDA PREPUSTITI SRBIJI DA NAS ZASTUPA ! PROZIRNO , ALI SE NADAM DA CE JEDNOG DANA SVI KRIVICNO ODGOVARATI.

Top mne

Mićo, Jesi li vidio da je nekadašnji tvoj kurir, koji ti je torbu nosio, Milonjić, sad generalni direktor, potpisao onu bruku od dopisa za Leposavića. Veljko je vjeran svakome, a odan nikome. I ženu je zaposlio u mvp.

Deni

Treba svih sedam ambasadora da tuze.

drago1

@draginja Išao sam na sve litije i ponosim se sa tim. I opet bih. Svakakvim imeni ste nas nazival sram vas bilo. I sto sada ocekujete? Ja cu vam reci što ja ocekujem. Da ni trecinu od onoga koliko je bivsa vlast bila ne budu ovi sto su sad. Samo zbog toga da se svi zajedno nesto pitamo. Samo vam Srbija smeta. SPC isto tako. A taj isti vas predsjednim se grlio sa mitropolitom. Doslo je vrijeme da malo čujete kako i drugi misle. znam da vam je tesko ali ce te morati.

Draginja

@drago1 Na litije u budućnosti možete ići u Srbiju pa tamo srbujte koliko hoćete.Ovo je Crna gora.Nisu Crnogirci ìšli u Srbiju na litije da zajedno sa Crnogorskom PC učestvuju u izbornoj kampanji i da tamo biraju Srbijansku vlast.U Crnoj gori misliće Crnogorci a u Srbiji neka misle Srbijanci.POŠTENO

drago1

@draginja Ne necu ici u Srbiju,ni ja ni pola Crne Gore negu cu u svoju domovinu Crnu Goru ići vazda na litije ako bude trebalo. A ti ces me spriječiti i svi koji misle kao ti. Kao sto ste me i do sada sprecavali. Ja volim CG kao i ti. Ali necu dozvoliti da je neko krade, kao sto ste vi. Dici cu glas vazda protiv takvih. A izvolite pa me spriječite.

Draginja

@drago1 Drago mi je da voliš Crnu goru ali moraš da je voliš mnogo više da ne bi išao na litije u svojoj zemlji a u Srbiju možeš kad god to C.gora organizuje.Upravo na CNN gledam LITIJE NERAZUMNIH TRAMPOVIH pristalica u Vasingtonu.To su iste litije koje Srbija organizuje za nerazumne u Crnoj gori.