11 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

O nama

Identitetski istraživački centar (IIC) – nova platforma Antene M

Autor: Antena M

  • viber

leone

volio bih da saradjujete sa Miroslavom Cosovicem

Branka

Hvala vam što pokrećete ovu platformu kao i na svim dosadašnjim tekstovima koji su bili o istoriji Crne Gore. I potpuno ste u pravu kada kažete da radite tuđi posao bez nadoknade jer sve institucije koje su trebale da rade ovaj posao "snom mrtvijem spavaju". Podrška i poštovanje Antena M!

Andro

Cestitke i sve pohvale za ideju. Jedan drugarski savjet : Sve cekirajte po tri puta i izvore i informacije, I najmanje detalj podlozan sumnji ce bit iskoriscen za diskreditaciju. Velika je masinerije upregnuta kontra svega crnogorskoga.

Baba

Iskreno se radujem i nadam se da će bar neko od onih koji su 90-tih, kao zreli ljudi tražeći identitet /korijene/ našli ga u prekrojenoj, lažnoj i iskrivljenoj istoriji crnogorskih negatora i asimilatora. Anteni M, kao istinskom borcu za građansku Crnu Goru, zahvalnost i poštovanje.DA JE VJEČNA!!!

Orwel

Hvala Anteni M što radi ono što je ďržava odavno trebalo da radi.

Andrija

Hvale vrijedan projekt samo naprijed. Pozdrav iz Hrvatske

Milun

Svaka čast Samo naprijed Tu smo da vas podržimo u svakom smislu

Antena

Pozdravljam dodatni napor ''antene m''u edukaciji naseg naroda. Nevjerovato je da je crnogorski zivalj ovoliko ne mogu reci ne informisan vec neobrazovan. Elementarne stvari iz nase ne tako daleke istorije ne poznaju.

mne pg

Bravo! Nema predaje, nećemo se u lance vezati!

Vukota

Bravo! Samo kad pogleda čovjek što se radi od Wikipedije i posrbljavanja svega i svačega crnogorskog, pomisli ili je narod kolektivno lud ili imaju specijalne timove za farbanje istorije. Vjerovatno oboje. Napišite negdje kako sve možemo pomoći, pa da se radi.

NIKAD VIŠE 1918.

Divna vijest, čestitam čestitim ljudima Antene M! Podrška u svakom slučaju. Ako je potrebna i finansijska, recimo broj da se slanjem SMS-a pošalje novac! Nas najmanje 150000 rodoljuba da po 1 € pošaljemo, Anteni M eto 150000€! Da na simboličan način damo doprinos promociji i čuvanju crnogorskog identiteta!