22 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

16° / 10°

Nedjelja

05.05.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Dan Republike Srpske - praznik genocida, nepravde i beznađa

Autor: Antena M

  • viber

Milojko

Genocnidni fasisticki entitet a sramota za ove takozvane gradjanske partije te nijesu usvojile rezoluciju o genocidu to je sramota

Iz Principa

Никада покорена и вазда им мрска, срећан рођендан Републико Српска! 29 година бастион српства!

Kosovo99

Genocidna i teroristička tvorevina. Tako je suđeno i presuđeno u Hagu. Kako god to je živa isttina koja se i danas pokušava zataškati i diivljački promijeniti.

Kosovo99

@Iz Principa sa vođom kriminalcem i kradljivcem IKONA.

Iz istine!

Iz svjedocanstava, priznanja, cinjenica, optuznica i presuda. I iz Principa: Cetnickim zlocinima stvarana, genocidom ovjencana, klerofasistima vodjena, do koljena potucena pa zahvaljujuci Amerima spasena, Republika Sumska. Pih, taj bastion fasizma mrznje dostojan nije, samo ogavnosti i prezira.

stevokokot

zapitaj se zasto vas svi mrze? mislite da se svijet oko vas okrece, da ste veliki vjernici odnosno pravoslavci a dva puta vam Crkva ukidana! Falsifikujete istoriju, prisvajate tudju. Al nije bio zalostan skup koji su obiljezili navodno potomci poginulih na Mojkovcu a ne znanu da je ta bitka bila zatiranje svega crnogorskog jer su srbi vec bili na albanskoj obali! Druze jednom je neko pametan rekao oteto-prokleto.

Branka

@Iz Principa Tvoji komentari daju novu dimenziju gluposti i fanatizma. Iz principa ne čitam ovo pismo ali čim vidim tvoj nick znam da je neka teška glupost napisana.

miX12

Đikani,sve ratove u istoriji izgubili,a njihov otac nacije,Dobrica(oličenje zla i smrti),kaže da je LAŽ,način njihovog života.

Mirko

Jedina tvorevina na ovom svijetu čiji su utemeljivači proglašeni za ratne zločince i počinioce genocida.To ruglo iz higijenskih razloga treba smjesta ukinuti.

Branka

Ukradena Ukrajinska ikona je najbolja slika i prilika Republike Šumske.

Amela

Svaka čast na tekstu, kojim je sve rečeno!!!

Veljko

Sve tačno i istinito ali istina se ovdje odavno ne prima moj prijatelju. Istini smo mi okrenuli ledja bas kao i obrazu.

Amy

Dobili...A Što su dobili? Kad uđete tamo vidite da je golo siromaštvo...Neka jedu zastave, neka ih sitim drže četničke ideologije pošto su svuđe u svijetu fašisti baš uspješni... čega se pametan stidi budala se ponosi...