14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Skica za portret koritaša

Autor: Antena M

  • viber

ssss

Što drugo očekivati od stručnjakinje koja se i danas, 5-6 god. pred penziju, hvali kako je bila odličan đak i student, a jedina knjiga koju ima izašla je lani od skupljenih tekstova iz Vesti.

Stojan C

U srednjoj skoli je bila medju losijim djacima . Čuh pouzdano da je bila otprilike - dovoljan . A neko kaze i da su joj ostajale neke jedinice na popravni . To je lako saznati . Ima iz njene generacije jos živih djaka .

Hahaha

Čuš Glušica za crnogorski jezik. Hahahahaha A nije se moglo živjet od njenog srbovanja na FF u NK krajem 90-ih. Ne daj bože da je neko napisao sljedeći.

Po potrebi

Slažem se sa svim, ali reći da je gospođa neko ko je ideološki šikanirao studente... Slučajno pripadam generaciji koja je studirala kod nje i imala prilike da isprati njene ideološke metamorfoze. Bljak.

Bosiljka

Da bi postidio koritaše, oni moraju biti moralni ljudi, ali oni su MORALNI IDIOTI, (izraz koji se koristi za ljude bez ikakvih moralnih kočnica). Nažalost, njihov život je sveden na korito, na riškanje i valjanje u blatu! Srećom još postoje u Crnoj Gori LJUDI koji če izvući CG iz blata koritaša!

D.V.

Uvijek je tesko ili skoro nemoguce prepoznat umiljato jagnje koje sisa dvije ili tri majke. Nasim cudima i nasim jadima nikad kraja i nikad use i u svoju urodjenu pamet i razboritost. Nekima dodje u glavu na vrijeme nekima u stare dane a nekima nikad.Vjerujem da ce CG izaci iz nevolje i uci u pamet

Profesor

Sve je tačno Adnane. Znaju to i tadašnji članovi Senata, koji su bili protiv njenog izbora, jer absolutno nije imala nikakvih referenci. Tačno je takođe da je bila miljenica tadašnjih vlasti i ministra i sve stekla po tom osnovu, a ne po svojem radu. Sramotni su njeni sadašnji nastupi, ali to je sin

Branka

G-dine Čirgiću Vi pišete bez uvijanja i bez "rukavica" i popu kažete pop a bobu bob.Dokaz da Crnogorski jezik nije servski i da Njegoš nije srbin nit je pisao na tom jezikuje kad kaže"sirak tužni bez iđe ikoga..." servi se pitaju kako trava od koje se prave metle može biti bez iđe ikoga.Toliko.

D.V.

Ne mogu a da ne istaknem u cijelom ovom britkom tacnom osvrtu g-dina Adnana najvecu muku ponizenje i sramotu i CG i njenih casnih gradjana to pigubno razmisljanje te mlade Ksenije/divnog li imena zaludnjeg/ na racun velike i blistave CG knjizevnosti i njenih pisaca..Neka joj sluzi na rod i na dom..

Koritar nema naciju

Ksenijin tata je postao Crnogorac 2000. Vječito na koritu vlasti, sve su dobili od bivšeg režima, funkcije, stipendije, itd., sad će samo da zamijene korito i sve po starom, takvih je mnogo

Ranko

Rajka Glusica je sakrila kucu u Niksicu i u Vektri dobila stan u Podgorici kao profesorica Filozofskog fakulteta .

Ranko

Nikad Glusica nije objavila niti jedan ozbiljan rad niti u jednom ozbiljnom naucnom radu niti ga ima

loko

Sin lumpuje po Beogradu.S tri prsta podignuta.

Crnogorka

Bravo Adnane. Da Kseniji su dali 30.000 eura za doktorat u Beogradu. Da još bolje "učvrsti" svoje "srbijanstvo".