14 °

max 19 ° / min 13 °

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 13°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Njegoš na bilbordima širom Srbije

Izvor: RSE

Autor: Nikoleta Rakočević

  • viber

Aristos

Njegoš - "srpski" mudrac? "Ada čoče, Božija ti vjera, znam ja tu veselu Srbadiju, ….. No kršina i siromašna Crna Gora ne haje ni za Nemanje ni za Murate ni za Bunaparte; oni svi biše i preminuše, a Crna Gora ostade dovijeka i strašnoga suda, u svojoj volji i slobodi; a to ti je u slavi“. (Njegoš)

Mimi

Vlast se jeste promijenila, ali Crnogorci još nijesu pokojni.

@@@@

KAKO BI NASTRADALI DA NEMAMO URU I DRITANA DA NAS STITE,OVAKO......

Branka

Njegoš je bio i jeste i biće Crnogorac.Svjetovni i duhovni vladar Crne Gore.I najveći pjesnik svih vremena.Nijesmo mi krivi što su servi bili 489 godina pod Turcima sa pravilomPRVE BRAČNE NOĆI.I što je njihov knez gajio i prodavao svinje.Ali ti kompleksi nijesu opravdanje za uzimanje tuđeg-krađu!

Podgoricanin

Dritane i gospodo iz URE da li je ovo vašavslobodna Crna Gora ili još gora Srbija? Sto ne teagujete nanove velikosrpske ptetenzije na Crnu Goru ili se slažete sa tim da se napravi Srpška kapela na lovcen i sa cinjenicom fa je njegos srpski PESNIK.sto je uraši jeste li tonpiszali posrbice?

МИНИСТАРСТВО

Замислите Црну Гору облијепљену плакатима да се руши споменик на Авали (или било који други споменик у земљи Србији!) и да се умјесто срушеног постави неки симбол или објекат изграђен од стране неког од окупатора Србије, из било којег периода ... Какве би тада реакције биле!

serdar

Njegoš je ikona Crnogoraca i svih onih što im je Crna Gora u srcu. Lovćen je Olimp, sveta planina. Vi to ne možete da razumijete. Na Lovćenu, prije mauzoleja nije bila Njegoševa, nego Aleksandrova kapela i bila je simbol porobljene Crne Gore. Vi ste srušili Njegoševu.

buto

t.k.z republika šumska za koju godinu biće da jpostoji osam vjekova ,a NJEGOŠ da je posrbica to nijesam zna...

drago dragović

Crnogorci, i svi vi što iskreno volite Crnu Goru.- Ne nasijedajte na fukarske provokacije. Oni (srpski srbi i crnogorske posrbice) priželjkuju, žele, bogu se mole da se mi, braća građani Crne Gore, naše majke jedine međusobno pokoljemo. Budimo mudri, budimo braća.

jovo J.

Hvala velikom Veljku Milatoviću i ondašnjoj vladi CG što su skinuli sa naše svete planine - Lovćena, ono ruglo, sramotu, zastiđe, dokaz našeg sramnog robovanja, prvog u istoriji-kapelu Aleksandra palikuće fašiste čiju je državu Evropa zvala : TAMNICA NARODA.

Stari nk

In4s to smetliste od portala može samo da sanja, neće im se želja ostvariti nikad dok je Crne Gore i Crnogoraca. Svima će se ispuniti želja taman ko što se ispunila Ristu Radovica, zato ne dirajte Lovcen jer će vas zlo snaći. Da je vjecna CRNA GORA

mark miljani

Vi koji ne znate što je Lovćen ne znate što je sloboda. Svaki kamen Lovćena je zlatna podloga crnogorske vječnosti. Kad kažem crnogorske, mislim na sve narode i vjere koje će poginuti za našu domovinu. NE DIRAJTE U LOVĆEN, NE TRŽITE DA SE VRATI NA VRH NJEGA SIMBOL NAŠEGA ROBOVANJA.

Amy

Ne daj Bože da krenu to da rade, tu prestaje svaka tolerancija...

Fahro

Volio bih da pokusaju, bas bih volio.....

jovan

@Fahro oli je branit fahro! tek smo poceli...