21 °

max 21 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

21° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 14°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Pismo Suadi Zoronjić

Autor: Antena M

  • viber

Branka

Poštovana gospođo Bajrović Vaše pismo je divno i Vi se obraćate časno i pošteno kao i svako kome je Crna Gora jedima i voljena kuća. Na žalost nemate kome. Ova osoba nije zaslužila ovako kulturno obraćanje od kulturne žene. Svaku sreću Vam želi žena i Crnogorka koja misli kao Vi.

Hunter6

Ovo se zove pravilno razmisljanje i to gospodja Bajrovic jasno pokazuje jer vidi posledice te ideologije kristalno jasno i sve sto ona donosi. Ona i te kako vide duze od svog nosa sto se ne bi moglo reci za Suadu i Dritana. Nazalost. I ovo ce proci a njihova bruka ce ostati zauvijek.

Milena

Sjajna sugestija,racunam da ce ne samo ona,nego i jas neki od poslanika shvatiti da se ljudskost ne trampi nizasto,jer je naolata za takav postupak bolan za sve.

Vnmk

@Milena Divno pismo, ali uzaludno , kao i sva pisma upućena Dritanu. Samo niko ne pominje Dr Pavićevića, koji bi dan prije sjednice nagrađen ponovnim imenovanjem za šefa kardiohirurgije.

Suada je odlučila

Ne pomažu vapaji prijatelj i naroda. privilegije, položaj, novac. To je odlučilo ,ostalo je nebitno. Dritan je mnogih pametnih i mudrih zgazio je ušao u istoriju bezčašća i nove okupacije srp. sveta. Suadi nije važna ni Srebrenica, ni Podgorica, ni Sarajeva.

ne klečite Suadi

Zaludu vam je klečati i moliti Suadu. Najumniji nw pomažu- pomažu novac i položaj.

sesilija

Ljudski, iskreno i časno. Da ima imalo svijesti povukla bi se.

Stana Djurova

Svaka cast Amela, Iskreno, iz srca. Zaista bi trebali da pamtimo svi ova vremena, posebno po tome sto su jedni pisali i radili srcem i iskreno, a drugi podgrijavali podjele, sirili lazi , podmetali i prijetili. Vjerujem u nase ljude i u moc demokratije #provedrava

Bosnjak

Ako ima imalo osjecaja prema bosnjackom narodu i razumijevanja, neka se vrati sam koju godinu unazad i vidi sta su oni sve radili, bice joj jasno.. Mozda joj je trenutno lijepo jer im tako odgovara ali je dugovjecno niko nece podrzati i svi cemo je gledati kao izdajnika.. Neka bude pametna!!!

Nirvana111

A na ovim zadnjim izvorima ste podrzavali i nju i njenu stranku??

Nirvana111

Ne razumijem zbog cega ovakve stvsri i ova Javna pisma? Gluposti. Samo zavadjujete i dijelite ovaj narod