14 °

max 14 ° / min 7 °

Petak

26.04.

14° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Grupa građanki i novinarki: Novinarka Vijesti obesmišljava legitimno pravo na javno okupljanje

Autor: Antena M

  • viber

Nikola

Iz priče ove udarne pesnice Vesti zaključujem da joj je suprug krijući prisustvovao skupu ispred Skupstine 28. decembra.

Branka

Ova i sve njene koleginice i kolege koje rade u kanceru "Vijesti" postavili su "standarde" da su samo njihova mišljenja ispravna a ta njihova mišljenja se UVIJEK poklapaju sa stavovima SPC i ostalih mrzitelja Crne Gore. Argumentovani stavovi koji su suprotni njihovom mišljenju su ZABRANJENI.

Zeljko Kascelan

Draga gopodjo Mila..clan ssm Liberalnog Saveza Crne Gore (sa ponosom isticem,i bicu do mojeg ovozemaljskog "bitisanja")nod 24Aprila 1992 god.Ispred Skupstine Crne Gore,bio sam kao gradjanin Crne Gore,da pomusam(i usoijecy )da odbranim Crnu Goru od nesoja.

Kako pravo zboriš!

Tako ga živjela! Vi iz svesti ne bataljujete sa propadanjem i klerofašizam! Zlo sijete , a kažu da se poslije i zlo žanje! Sram vas bilo izdajnici! Smrt klerofašizmu, oligokratiji, kronizmu i nepotizmu! Pihhhh!

maestro

A ko još gleda to smeće od televizije ? Ja mislio ona se davno ugasila...

zordan

Tzv novinarka , ni n od novinarke . Odavno je geslo mafijaskog kancera vijesti da su njihove interpetacije nove cinjenice . Dotakli su dno i novinari i urednici , Gebelsovstina na djelu .Crkvene novine .

Deena

Bojkot Vijesti!! Nije D pS bio organizator, pa sve i da jeste... Mozete li zabraniti strajkove kako prijetite, ili pravo na okupljanje..