16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Divno li nas danas razgovori! Amanati, đe nauči tako?

Autor: Antena M

  • viber

pero

A imaju li makar jedano reagovanje na ovakvo istupanje Premijera,ijednoga Sindikata,buntovnog Srdje Kekovica, uvjek spremne za kritiku Daliborke Uljarevic,zastitnice ljudskih prava Tee Gorjanc i svih nazovi NVO,nezavisnih intelektualaca,NEEEEE

sunčica

Mučno li je ono bilo gledat i slušat.... Grmi Rukoljub, trepće Ananije, ćute direktori... Igrokaz...

Kotoranin

A zasto se nastavnicima odnosno direktorima nije obratila nadlezna ministarka Bratic, i zasto nisu poslali predstavnike sindikata ako se vec prijeti smanjenjem plata. Nikad direktor nije strajkovao, vec predstavnici sindikata to rade.

⛱RIŠNJANIN⛱

Kad je Ruky na tv gasim ton jer od njega samo pogresno mogu čut neku riječ a to necu

Branka

Ovo nije za prestrašiti se nego za zgaditi se.Pjana, ne obrazovana i ne vaspitana osoba a uz to i sektaški fanatik.Direktori nijesu ništa bolji od njega. A tek prosvjetni radnici, bruka i sramota.Prije su se bunili sad kad je nastupila svetosavska diktatura nema glasa.Ni NVO, ugostitelji,zdravstvo..

Promašaj

Sprdaju se prosvjetnim radnicima, sprdaju se s našom kulturom. Ponižavaju crnog.društvo! S ovim dešavanjima jedino se može porediti dovođenje Šešeljevog dekakna R. Marojevića na bg Filološki kad je sve ugledne beogradske stručnjake rastjerao da bi doveo D. Koprivicu i profesore s Pala.

Tajfun

Naucio Premijer na ovakvo obracanje,pravi Profesor i pedagog(na zalost),ovo treba da da bude primjer svim prosvjetnim radnicima,"KAKO SE NE TREBA NIKOM OBRACATI".

Marina

Kad je u pitanju izreka : “u zdravom tijelu je i zdrav duh” Krivokapic je ocigledan primjer koji je pobija. Njegov zakljucak da je vaspitanje zanemareno i da treba promijeniti sistem vrijednosti nije nista drugo do priprema za uvodjenje vjeronauke u skole.

Marina

“što će čovjek, nije lako s tom terminologijom, a i promašio je padeže najmanje tri puta). On takođe reče da ne može” KAKO GOJ !!! :))) Mozda ne bi bilo lose da se vrati u osnovnu skolu,ali da je ovoga puta zavrsi !!!

Marina

“On takođe reče da ne može neko imati vladanje „primjereno“, a „u biti“ da bude „kvaran“. Krivokapicu ,Krivokapicu !!! Jel se i TO samo tebi moze ???

Nebo

(Sprdnja prije( trideset godina)) + sprdnja posle toga = nema naroda, znaci da bolje nismo ni zasluzili

Jelena

Krivokapiću, pope , joj kako si lud. Sramno!

Eagles

@Jelena Ocigledno da postoje neke frustracije, za ovakve pojave ide se kod "specijaliste"! Nesto ne ide ta akcija poSrbljivanja-izgeda po planu?

nenad_mne

Ovaj je ,očigledno, nešto propustio u srednješkolskom obrazovanju! Ako mu ovako izgledaju njegova predavanja, a studenti "hvataju" zabilješke, moraće i lektora angažovati!

Pamfletista

On čak i ne zna što govori, ovo što priča goli je pamflet da raskrši put onoj mrčnoj ministarki da može da ore kako hoće i da od škole pravi svetosavsku paradigmu učenja i vladanja. Ako ovako nastave iduće godine će nam klečati đeca po podovima crkava. To je njegova priča o moralu. Haha.