27 °

max 27 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

27° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

15° / 10°

Subota

04.05.

16° / 9°

Nedjelja

05.05.

18° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Đukanovićeve poruke sa Kongresa: Mi smo snaga naše države

Autor: Milena Aprcović

  • viber

Kotor

Danas sam,prekinuo sjednicu u Kotoru i rekao Vasim delegatima,da paze sto rade sa mojom,vasom,nasom..Crnom Gorom Imao sam na sebi majicu LSCG..jedine stranke koja je uvijek bila za Gradjansku,multikonfesionalnu,suverwnu,multietnicku….Crrnu Goru I,opet cu im reci,Tebi i njima..ne igrajte ze sa Crnom

Deni

Podrska. Ali ubrzanim putem sa rijeci na djela.

baba

stecno srecno,nijesam glasac DPS-a ali podrzavam sve napore za ocuvanjeCrnogorstva.Zivjece Crna Gora vjecno i casno a izrodi ostaju na stubu srama da se stide.

Iz Principa

"Црногорци су поносни на српско порекло и црногорску државност, на славну историју српског народа" -Мило Ђукановић, 1990. Такође постоји и снимак на коме се Душко Марковић смеје вашој химни, а данас вам диже 2 прста. Размислите добро кад им опет будете дали глас. Са нама бар знате на чему сте.

Vječna CG

@Iz Principa - Samo se vi nemojte hvaliti sa svojom istorijom ! Bolje je ne spominjete !

Iz Principa

@Vječna CG ај прочитај поново мој коментар.

gost

@Iz Principa Tako je. I zato s vama niposto necemo! A od DPSa ocekujemo da smognu snage i da se sustinski promijene, na nacin sto ce se zahvaliti na podrsci onim kadrovima koji su 30 god radili u licnom interesu a na stetu CG. DPSovi partneri to ocekuju od njih, medj zajednica, pa i mi gradjani CG..

Deni

@Iz Principa Bili smo svi uz Srbiju ne samo Milo dok nismo uvidjeli ko je Slobodan Milosevic i koje su mu namjere. Ogradjivanje od krvnika je najbolje sto se CG moglo desiti.

MNE NK

Sve to treba praktično dokazati što do sada mnogi nijesu radili. Prvenstveno su brinuli o svojim interesima . Mi smi tu i dalje bez interesa za našu CG

Branka

Sagledali ste greške ali je pitanje imate li vremena i snage da brzo djelujete jer klerofašisti brzo sprovode svoje planove.Narod je bio vrlo strpljiv ali vi nijeste imali mnogo dodira sa tim narodom.Mir se ne kupuje jer oni koje kupite prvi vas izdaju.Pokažite se jer nam priča ne pomaže.

europeac

Svi ovi komentari su OK Gsp. Milo je ispričao istoriju koju mi znamo i naj sitniji detalj POGOTOVO MI KOJI IMAMO 70 god. Nisam baš osjetio u prići KAKO DALJE vratiti povjerenje glasaće. Mislim da je politika DPS-a još uvijek previše mekana i tolerantna prema PARTIJAMA koje su negarori Crne Gore