12 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Vujović: Dritane, pošto kažeš da sam lopov, dođi da me uhapsiš

Autor: Marija Mitrović

  • viber

Ivan

Svaka čast!!! Samo činjenicama protiv petokolonaša, secikesa i šićardzija.

mrki

Zalud ti priča Vujoviću, ne dopire do njega ni jedan glas Crnogorca. Preko morače smo nekad davno govorili “ bio je kod Alja na pendžete”, Aljo je bio dobri i pošteni majstor i čovjek, obućar.

bojsa

Malo i premalo si mu reka moj Vujovicu!

taša

Gospodine Vujoviću sve ste fino napisali, podržavam, samo što dotični relaksirani uraš -minutaš nema ni zrno srama i stida. Jednog dana će morat odgovarat za sve.

Branka

Ivane Vujoviću svaka ti čast i svaka riječ ti je na mjestu. Nema se što oduzeti a imalo bi se što dodati jer je Čarli mnogo laži prosu i mnogo zla napravio za ovo kratko vrijeme kao prvi pendrečić. Bravo Vujoviću!

Milena

Sramota kako se ponasaju ovi iz vrha URE,,cudno da se baza koja ih je glasala ne cuje,cute,na ocito izdajstvo ovih stetocina,evo ih sa sumnjivim parama,evo ih sa agentima BIE,evo daju podrsku nacional sovinistima,i uporno pricaju kako su posteni i jedinstveni,dobice sto zasluzuju,brzo.

Orlov krš

Bravo Ivane,tako reaguje ponosni i časni Crnogorac. Izdajnik se neće zacrveniti svakako,jer je obraz odavno bačio pod noge! Pamti Crna Gora!

Mirko

Niko se do sada nije ovoliko uneredio na URU kao Vujović. I to s punim pravom.

maki

Tako se to radi! Ovaj covjek ima stav, obraz i principe! Vrijeme je da sdp postane velika partija, umjerena, al Procrnogorska kao i uvjek, samo sa jakim liderima! Bravo

Šćepan

E da ima on “ono”, ne bi se krio iza Twitera, a po Nikšiću slao i plaćao golobrade mladiće da idu od vrata do vrata, nego bi stisnuo i sam obišao biračko tijelo... Volimo te Crna Goro!

pop

Neka Dritan prvo kaze ko mu je nudio 21 milio eura i sjedeljke sa Simijanovicem pa onda neka proziva

Sreten Vujović

Dritan Abazović je saučesnik i izvršilac u krađi 50 km 2 teritorije i 650 crkava i manastira u Crnoj Gori! Potpisujem se imenom i prezimenom i čekam da mene uhapsi, ako ima petlje!

Lola

Ivan je posten, dobar momak, intelektualac i neko ko blage veze s kriminalom nema! Svi koji ga znamo mozemo se samo smijati budalqstinama ovog tipa ali milo mi je Ivo sto si odgovorio ovako, pokazao si vrijednost prvo svoje familije, da imas petlju i ne das na sebe i istinsko crnogorsko bice!