15 °

max 15 ° / min 6 °

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Epidemiolog Joksimović odgovorio Spajiću: Ponašanje funkcionera tužno i obeshrabrujuće

Autor: Antena M

  • viber

Radovan

Jel Bratićka primala saučešće?

mrki

E sad su nam i kultura i sport i sve ovo što ova wonderwoman pikriva ugasili. Ona će sad godinu u korotu i ne može ništa da radi, a ovi drugi ne smiju

vojvodina

Joksimoviću neka ste skupili hrabrosti da kažete ovim laicima sa strane struke o njihovim pogubnim potezima. Verovatno ćete sad ući u nemilost režima. Ali struka se mora oglasiti to vam je moralna obaveza i radna etika.

milica

Dobro je da vidimo da ipak ima doktora koji ce smoci hrabrosti da im kazu da su bahati ,bezobrazni i da se mjere moraju postovati.

Ljiljana

Bravo Joksimovicu. Bojim ti se za posao, sad kad di im rekao istinu.

RJ

Uvaženi gospodine Joksimoviću, suštinsko pitanje je koliko vaših kolega iz cijelog sistema zdravstva će ovako profesionalno i iznad svega moralno reagovati na ponašanja ovih koji bi trebalo da su najodgovorniji.Hoće li biti reakcije ministarke Borovinić,ili možda žali što nije i ona bila na sahrani.

Libero7

spajic zet rukoljuba lazov kao tast

Branka

I drsko i ponižavajuće. O licemjerstvu da i ne govorimo. Pokazivanje njihove nadmoći nad svima nama, dokazivanje da raspolažu našim životima i smrtima. Tipično za diktatorske režime a uz to i fašističke.

Vule

Bravo dr Joksimoviću! Struka mora da se čuje i uvaži. Užasno je da se članovi Vlade u vrijeme najteže zdrsvstvene krize u zemlji ovako ponašaju, pa još pišu licemjerna opravdanja. Da ima zeru poštenja i odgovornosti Premijer bi još sinoć podnio ostavku.

sava

Kada se stvara srbski svet sve je dozvoljeno.Dobili su svi srpsku vakcinu protiv COVID 19 pa se nemaju cega da plase.Nadam se da ce ljubiti svoju dijecu i unucad kad se vrate u CRNU GORU jer ih toliko vole da su mislili na njih kad su toliko sigurni da su postovali mjere.

Tajfun

UPORNO PONAVLJAM,SPC je stvorila Velikosrpsku Sektu,koja nema veze sa vjerom,ovo govorim kao pravoslavni vjernik koji 50 godina ide na sluzbe u vjerske objekte u CG.

Đoko Orlandić

Flašoljub povede u Trebinje svastikinu ćerku i zeta. Mogao je još svastiku i ćerku, da "porodični ugođaj" bude tuto kopleto.

čitalac

Pojedine partije su prije izbora sve previdjele i objavile šta će se desiti ako pobijee ovi koji su pobijetili."Pametni" narod nije im vjerovao.Sada kukaju svi.Nema kukanja,ono što ste tražili,dobili ste.Sjedite i uživajte.Žao mi je onih, koji su preminuli od kovida.

Vesko

Bravo Joksimoviću na hrabrosti da ovim saopšti znanje a ne demagogiju i mitomaniju. Da ne govorim o drskksti.