14 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

Srpski monah: Imam super džip!

Autor: Antena M

  • viber

Vanja

Dobro mu radi firma, nema sta. A i zaposleni vrijedni, samo da se vruci vode ne napiju.

Sekićanin

Potpuno ispravno zaključivanje,Japanci su pagani,dok su Njemci hrišćani.Zapamtite ovog monaha, ovo vi je sledeći patrijarh!

Jelena

Nesrećni narod koji ide i bleji lopovima popovima ,ostavljajući im pare i imovinu.Crni narode ispranog mozga ima ljudi kojima je potrebna pomoć, a vi lopovima kupujete, džipove. Prst na čelo intelektualci dr. koji glasate za ovakve, Katastrofa.

Jelena

Postabljam pitanje intel. Dr. koji su podrzali litije, dežuraju za koliko eura kolika im je plata sta voze, popovi su ih nadmašio svojim manipulatorskim , majsorijama, spadate nisko ,popovi iznad vas .Pi!

GRAĐANSKI

A, ko ga je pozva'-ugostio na pravnom fakultetu? Nekoji profesor ili dekan?

Libero7

sto idete u srbiju da ih gledate evo u tivtu ziv pop backovic koji mkjenja djipove kao carape vozio je djip mazdu pa u ga sad zena vozi a on vozi djipa bmw i kupio nekoliko stanova a supruga mu kupuje samo firmiranu robu po portu,a u isto je vrijeme i kreator tivatske koalicije narod pobjedjuje.

Montecarlo

Koliko Tuguana za jedan Majbah moze da se kupi? 1.2 miliona za dva auta. Je li to sramotno?

Kacavenda

@Montecarlo na te maybahe (iako je podržavam nikako njihovu kupovinu) je makar plaćen PDV

Naroz

Koliko li je samo priloga za zdravlje i dušu sasuto u tu “svetinju”... Ovo je jedan od eklatantnijih primjera na šta su uztvari mislili sa onim “ne damo svetinje”.

Sekula

@Naroz Nigde nije rekao da je kupio za manastir, nego za sebe. Valjda se onda pretpostavlja da je kupio od svog novca, a ne od manastirskog?

Krsto

Narod po srbiji i rs nema hljeba da jede..Pop Peranovic-sto je tukao narkomane lopatom je vozio skupi Americki motocikl Harlie Davidson ..Kacavenda je plivao u zlatu a vladika Grigorije se vozio u skupocjenom dzipu koji je dobio od Dodika..izgleda da kod popova luksuzne limuzine vise nisu u modi

Sssr

Sledeće auto mu je mercedes ili audi.

Dušan

Arsenije je monah uz čija predavanja su se mnogi spasili... Ili našli i nalaze put spadenja. Držao je predavanja širom sveta ne zato što je hteo nego zato što ga pozivali. Napisao je dve knjige u kojima je na neki način dao odgovor kako se spasiti od narkomanije. Sva imovina monaha ostaje crkvi...

Tara

Bas je simpatican..on je odusevljen..njegovim dzipom..kao da mu je 18 godina..sav srecan sto ima auto.. Ovi popovi imaju novca za izvoz...i nas pokojni pop Radovic.. imao je velikog dzipa.. Ja licno sa popovima nemam nista....drugo je uci u crkvu..zapaliti svijecu..tako tiho i izaci..