14 °

max 25 ° / min 14 °

Četvrtak

16.05.

25° / 14°

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

27° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Boro Kontić: Jazuk Fulbrajta!

Izvor: Inforadar.ba

Autor: Antena M

  • viber

Marija

Ostavka Leposavicu! Ne moze i ne smije biti vise u ministatstvu covjek koji siri fasisticke ideje,mrznju prema svima i svakom ko nije sljedbenik svetosavske sekte! Ostavka i krivicno gonjenje!

Senad

Jedino bi brod NALIK na TITANIK mogao razbiti i otopiti LEDENO OZBILJNO lice (i naličje) Leposavića čiji je jedini grijeh što živi u RASKORAKU sa VREMENOM i PROSTOROM pa nije po Zakonima fizike mogao biti na 2 (pardon na beskonačno) mjesta istovremeno kako bi mogao svjedočiti svojim OČIMA.

Branka

Leposavić nije lično prisustvovao ni stvaranju pravoslavne Mitropolije slobodne Zete 1455. iz koje je nastala CPC kao ni ukudanju autokefalnosti CPC 1920. pa mu to nije zasmetalo da SPC lazno proglasi jedinom pravoslavnom crkvom u CG i na osnovu toga "kontinuiteta" pokloni naše crkve i manastire.

Senad

@Branka Možda Leposavić zapravo i ne postoji nego smo MI sve ovo UMISLILI kako bi optužili NEVINOG i NEPOSTOJEĆEG čovjeka.

Branka

@Senad To će saopšiti za tri dana. Sve smo mi umislili da opet ugrozimo jadne serve koje svi ugrožavjlu. Laži, laži, laži to je njihovo sveto trojstvo.

Senad

@Branka Voljeli bi oni da su MUŠKETIRI ali ZNAJU da su TROPRSTAŠI što je njihov krajnji domet.

esko

Činjenica da nakon masovih strijeljanja zločinci su iskopavali primarne grobnice ,premestali ih u sekundarne kako bi prekrili svoje tragove a nakon što su ih američki sateliti snimili pokušali su po treći put prekopavati i leševe premestati u tercijarne grobnice.Izum srbskih sločinaca NEZAPAMĆENO U ISTORIJI ZLOČINA,

Bigl

Ovo je najozbiljniji tekst koji se pojavio na bilo koju temu na ovom portalu. Sadrzajan, tačan, sveobuhvatan toliko, da bi da ima išta ljudsko, ministar nestao iz političkog i svakog drugog života u Crnoj Gori. Pokvarenost i bezočnost njegovih izjava nemaju granicu. Molim ministra da nam da nadu i da se povuče iz javnoga života.

Vanja

Prodje Lepi kroz Fulbrajt, ali Fulbrajt kroz njega ...jok. Dobro Boro veli, jazuk Fulbrajta.

Vladan

Što ste se uhvo tri prsta, to je ispričana priča i jasno je gdje pomenuti "troprstaš" naginje. Ali niko da pomene majicu, i natpis "You need Jesus". Fina poruka, naročito za skoro dvije milijarde muslimana na svijetu, preko milijardu hinduista i milijardu ateista i agnostika. Sve govori o njemu.