22 °

max 22 ° / min 13 °

Utorak

07.05.

22° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

21° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Djevojčica koju su Škorpioni 16 puta upucali postala potpredsjednica Skupštine Kosova

Izvor: balkans.aljazeera.net

Autor: Antena M

  • viber

genocidi bez kraja

Masakri i genocidi, đe god su stizali Srbi ostvaljali su mrtve i masakrirane

Vladimir

@genocidi bez kraja ,ajde ne lupajte gluposti!!..Ma Srbi su vitezovi zla.genocidan narod po Vama...Dajte molim vas...

Njegoš

Ovo je užasno!! Što i kako napisati ođe??

Javor

Sta reći drugo osim - ovo je genocid. Srbi i Srbija su najveće zlo Balkana. Daj dragi Boze da se i u mojoj Crnoj Gori prođe bez genocida, mada kako je krenulo ova naci-fasisticka vlast će i to pokusati.

Petrit

@Javor Ja mislim vi u Cernugoru treba da mislite u nas i da stopirate Serbske politike u vasem Derzavu Cernogoru , serbija hoce i kod vas nesto da pokvari A toje vas zivot u slobodu . Cuvajte dok nije kasnije serbi praviga Genocida tosu oni ubijaju djeca zene stari ne ide oni da ratuju po Vojskom

Petrit

Takve masakre pravi samo Serbski cetnicke rezima , onaj ko ubije djeca i zenama i civilni ljudi oni su serbi i serbska vojska , te masakre nece niko da zaboravi ali Serbija treba to da plati .Ja vidim i danas kakve politike uradi Serbija u Cerno goru oni hoce tamo civilni rat da pravi .

Vladimir

@Petrit ,really?Serbian people are bad and your people are good?There is not such a thing in the world..You have bad and good people in every nation.Serbia needs to pay??

nenad_mne

Nešto nijesam u toku, ali me interesuje što na ovo kaže gospođa Ćirović, pošto nije srpski ćutati! Kada bi se pridržavala tih principa, ne bi ga zaklapala, no ona bira što će komentaristi, a tu ne spadaju srpski zločini!

Vladimir

Svaki zlocin je za osudu i za kaznu! Treba da onaj ko ga je pocinio i odgovara za isti,kako god se taj zvao....ali za svaki zlocin!

Komita T.

Kad je tim ubicama pop SPC oprostio te grijehe? Prije ili poslije monstruoznog cina? Bi ce da je to ucinio i prije i poslije grozomornog zlocina da imaju mirniji. Istina je da je SPC duhovni kreator tih operacija.

Miso

Posalji te ovo Leposavica mozda ima I n'a ovo neki komentar

Crni panter

Ekstremni nacional šovinizam proizvodi ovakve monstrume. Nazalost, ni dan danas ova pojava nije iskorenjena i imamo takvih likova koji bi opet ovaj scenario sproveli.