15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Drugačija radio veza

Nikolaidis o izjavi Leposavića: Vlada koju je sastavio Amfilohije mora imati takvu ideologiju

Autor: Antena M

  • viber

Branka

Sve apsolutna istina.Ako ovi potraju 4 godine neće biti ni Crne Gore ni Crnogoraca a ni svih ostalih koji nijesu tzv. srbi.Jasno nam je da smo pušteni niz vodu i prodati za rješavanje drugih pitanja.Sad kad je sve jasno treba da odlučimo oćemo li čekati i čuditi se ili nešto preduzeti.

Miso

Vi pricate da ce oni biti n'a vlasti 4 godine ako bi oni bili n'a vlasti Jo's 4 mjeseca to bi bilo puno 4 godine bi bijo kraj Crne Gore ova vlast ima srecu sto je korona jer ljudi nemogu da se mobilizuju Ali ako se ovo oduzi bojim se da ce biti svasta Evropa je bila za promjeni Ali nije za ekstreme

Hominem Quaero

S dužnim poštovanjem, govoriti danas o tome kako je DPS kriv za nepriznavanje genocida u Srebrenici, ne samo što je kontraefektivno, nego i štetno. Ovakvi stavovi trivializuju opasnost ove užasne zbilje, koju je, uzgred rečeno, fantastično opisala ga. Savković-Vukčević-članica tog istog DPSa.

Vanja

@Hominem Quaero Grijesite, Andrej je apsolutno u pravu. Lustracija se morala desiti, a da ne govorimo o ambivalentnom odnosu spram SPC. Kompromisi su nas i doveli do ovoga sto danas gledamo.

Danile

Briljantan intervju. Antena M je najbolja medijska kuca u Regionu.

Slusalac emisije

Svaka cast za gospodina Nikolaidisa i za vas gospodine Sukovic. To je pravi nacin da se pokusa sprijecitii sirenje ove ocigledno sovinisticke ideologije koja se je uzela maha u CG i u Regionu. Pozeljno je da gospodin Nikolaidis i ovakve licnosti budu jos vise zastupljeni u Audio/Video medijima.