22 °

max 22 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

22° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 14°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

KORONAVIRUS

Reagovanje Ministarstva na izjave Joksimovića: Zašto niste reagovali kao ljekar pod zakletvom?

Autor: Antena M

  • viber

MONTENEGRO

Sekuliću neznalice! Kako te nije sramota da u ime tvog sramnog ministarstva, iznosiš ove gluposti? Prvo ste odstranili Galića koji je rekao da nova vlada više ne kontroliše pandemiju, a sad spremate ''svilen gajtan'' za Joksimovića. Nećete još dugo, jeste li čuli?

Ja

I treba da vas zaboli istina... Bravo, Joksimoviću!!!!! Šteta što se nije ranije javio pa možda i ministarka JBB i njena drugarica Brankova mezimica podnesu ostavke... Ili ih premijer smijeni kad ne rade kako valja... Časni epidemiolozi (ne računaju se novoimenovani), narod vam još uvijek vjeruje!

Džoma Dipl

Pa mozgu iz svetosavske vlade broj testiranih je bio limitiran mogućnostima obrade broja uzoraka tadašnjh labaratoriskih aparata sposobnih za analizu uzoraka... testirani su i preko mogućeg broja obrade da bi se onda slali u inostranstvo na obradu... vidi se da si stručnjak Rukoljubove vlade...

Hej to sekretare!

Neka ti prozivke, no se ti mici sa yog mjesta sto si ga okupirao sa jbb apostolkom! Vase lazi se ne mogu pretvorit u istinu, ma nikako! Dzaba se k...... Ostavke!!!! Smrt fasizmu!

milogorka

Ne diraj doktora ti neznani "junace",najlakse je na tu profesiju udariti! a sto zivot ostavise po bolnica niste se sjetili da im plate povecate! dr Joksimovicu, slobodu rijeci postujem, ne daj se !

Predrag Malešić

Aco, ako budeš ovo čitao, i sjetiš se mene iz Elektro škole, jer smo u prvom razredu bili zajedno u razredu, ti si njega ponavljao pa je naša generacija nastavila bez tebe. Kako si ti postao direktor nečega ja ne znam, ali svakako ti čestitam. Pusti Aco medicinu, vjeruj mi nisi ti za to. Naiisktenije, tvoj drug iz razreda.