23 °

max 24 ° / min 13 °

Utorak

18.05.

24° / 13°

Srijeda

19.05.

22° / 13°

Četvrtak

20.05.

19° / 13°

Petak

21.05.

23° / 11°

Subota

22.05.

23° / 12°

Nedjelja

23.05.

25° / 13°

Ponedjeljak

24.05.

26° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Premijerovo pismo narodu: Imam hiljadu mana, ali izdajnik nikad nijesam bio, niti ću biti

Autor: Jelena Ćetković


rudolf

Previše mana za jednog vjernika,premijeru.

Naroz

Pismo je pogrešno adresirano, trebalo je da stoji “ pismo srpskom narodu Crne Gore”. Što se nas tiče, on je izdajnik uvjek bio i uvjek će biti.

MONTENEGRO

Sram te bilo Zdravko. Ti si sve najgore što nas je zadesilo posle 30. avgusta! Čije si ti svetinje branio? Neće ti ni Bog pomoći. Neka si se sad pozdravio sa narodom i uskoro i ti ideš!

Durmitorka

Izleleka li se nas rukoljub....on je stvarno na pogresnom mjestu u pogresnom filmu. Ovaj govor pase crkvi i popovima a nikako Premijeru CG

@@@@

A CRNU GORU I NJENE SVETINJE POKLANJATE DRUGOJ DRZAVI I NIJESTE IZDAJNICI!!

TV_EU

Ovo je tragicno ! Ovo je obracanje popa a ne jednog premijera !

popezdravko

@TV_EU covjek koji je javno rekao da CG ne postoji ovo prica treba li jos sto rec- samo zbog toga bi morao biti smijenjen..... moj zdravko brate i sestro to sto se ovako obracas narodu a to su popovi i litijasi mislim e ti nece pomoc ovi put.... sve sto ne unistava CG oni gaze a ti si zastao

MNE BR

Premijer se izvinjava negatorima genocida ! Ostavka !

KakoJe

@MNE BR realno i da je srece!!! Ima li PAMETI I MORALA u ovu državu?! A ako NEMA pošto ima ZAKONA zasto se ne sprovode?!?!?!

HN

Ovo nije upućeno Crnogorcima jer ste oteli njihove svetinje, no tvojim saborcima u tom naumu! Možda se jednom obratiš i građanima Crne Gore kojima je to jedina domovina!

BMX

"Bog, krst, iskusenje, borba, pobjeda, izdaja, narod, crkva, opstanak..." Jeli ovo obraćanje premijera SVIH gradjana drzave Crne Gore, ili metanisanje jednog popa, desničara koji se obraca samo jednom narodu, jednoj vjeri i jednom politickom opredeljenju ?!

Jelena

Kome se ti izvinjavas i obracas se popovima i onima koji misle kao Leposavić, ostavka tvoja, pad Vlade.Sram te bilo , izdajnice.Crna Gora je naša jedina domovina.Sramoto Krivokapica!

Legenda

Morate gospodine profesore.Nazvao bih vas premijerom da priznate javno Crnu Goru i da priznate agresiju 1918 i izdajstvo Crne Gore.Morate bit muško prije svega.Skinuti Bratićku.A vi se javno izvinite i date ostavku.Tako rade pravi ljudi.Ostavke nije ovo Srbija

PREMIJERPOP

krivi se obraca kao premijer srpskom narodu, jos ga moli da ukapira da ne ide bas sve glatko sa Evropom. ali da nece odustat od svog puta, pa ovi crtaju sta rade,

Misko

On se obratio samo jednom narodu i to srpskom,ove ostale ovo pismo ne dotice i ne interesuje!