23 °

max 24 ° / min 13 °

Utorak

18.05.

24° / 13°

Srijeda

19.05.

22° / 13°

Četvrtak

20.05.

19° / 13°

Petak

21.05.

23° / 11°

Subota

22.05.

23° / 12°

Nedjelja

23.05.

25° / 13°

Ponedjeljak

24.05.

26° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Damjanović: Šokirana sam pokušajem brutalnog inženjeringa

Autor: Antena M


Orlov krš

Uvažena gospođo Damjanović,kako mislite neće proći,ako su klerofašisti sve pripremili , a Crnogorci ne preduzimaju ništa!? Ovo je veoma opasno i presudno za budućnost naše jedine domovine Crne Gore! Moramo nešto preduzeti i pružiti otpor posrbljavanju !

Maldini

Šokirani su i građani Crne Gore ali su se digli na noge i neće šjediti mirno dok Srbija i domaći izdajnici kvislinzi posrbice pokušavaju napraviti demografski inženjering...Nisu ipak dovoljno dobri tehnicari da predriblaju građane C.Gore...Crna Goro ustani i kaži NE klero srbo naci četno fašistima..

Nikšić

Podrška za uvaženu g-đu Damjanović.

Pomoracnk

Tako je gospođo Sanja ~ ovo je kao kad se zmija šunja da ujede~ napravi se mali ( dokument koji je njihov cilj) a onda velika gomila drugih nevažnih i u tolikoj gomili hoće da povuku svoj cilj ~ to jeste da CRNOGORCI postanu manjina a Crna Gora uništena~ neka sve kolone patriota idu pravo u PG

BIĆEMO SVI CRNA GORA

Gospođice SanjaD. SVI ĆEMO SE SAVITI I KOLO CRNOGORSKO NAPRAVITI SA NAŠIM RUKAMA I TIJELIMA OKO NAŠE DRŽAVE CG NESMIJEMO JE I NEĆEMO JE IZDATI DA JE VJEČNA CRNA GORA!!!

Pomoracnk

Sve procrnogorske i proevropske partije neka zakažu zajednički miting ili skup a sve Patriotske kolone neka se upute u PG. Prije toga obavijestili bi sve strane ambasade u Crnoj Gori i jasno im ukazati šta je namjera i cilj ove vlade ~ najveće leglo zmija nema otrovi koliko oni imaju mržnje za CG

Crnogorka 100%

Super je ovo napisala. Respect.