9 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

21° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Vulin: Svi Srbi će živjeti u istoj državi, ako to mogu Njemci koji su pokrenuli dva svjetska rata, zašto ne bismo mogli i mi?!

Autor: Antena M

  • viber

Sarajlija

A ja mislio da su Kinezi pojeli sve sismise.

podgoricanin

a za ovo se bote posrbice iz URAe? stvarno mi vas je žao kada je ovaj kreten šef Dritanu i CG Vladi!

Naroz

Pa sad ko je pokrenuo Prvi svjetski rat, pitanje je sad. A za ove balkanske, krajem 20. vijeka svima je poznato. Kako su krenuli, jednog dana će svi Srbi živjeti u Srbiji, užoj.

Vuko

I Vuline kako prodjose njemci Vuline,jesu li se usrecili?Da ti malo podjes kod svojih u Mombaj.

Analogija za cutuka

Gdje zive Austrijaci? Sta su oni ? Medjutim bili su aneksirani silom od strane nazi Njemacke.

Bobo

Druze ministre, koliko pamtim iz osnivne skole a ucili su me ucitelji srbi, uglanom, srbi su inicirali jedan svjetski rat, prvi, a ako ja grijesim onda da se onim profesorima oduzme penzija a meni diploma zavrsene osnovne skole.

europeac

@Bobo Da je bio Hag 1918 Gavrilo Princip bi tamo završio kao prvi terorista. Sarajlija, a Srbin i član terorističke organizacije u to doba CRNA RUKA sa sjedištem u Beogradu. Sve to me učili još u osnovnoj školi, i spomenik na sjećanje napravili u Sarajvu "ko li"

Durmitorka

Ovaj Vulin mora pod hitno na Edukaciju da mu se popravi IQ !!!

Crnogorka

Haha povedite ih sa sobom, no oni nece jer nebi imali ista prava kao pravi Srbi. Vasa velika Srbija moze samo u snovima. Niti cete nas pripojiti niti cete nas slomiti. Zar vam nije dosta Srebrenice,Kosova,Hrvatske, Bosne. Vuline dalje ruke od Crne Gore jer čete biti procerani jos jedna. Zapamtite.

DV

Iz ovog slobovog i mirinog ucenika i cetnika isto misli i buče veci dio HN BD KO BA PZ PV.Ovo nije konacni niz zato ako svijet nebude sto cinio po ovom zlu CG-i nema izbora do JEDNOG.

kuč

pa kretenu ne žive svi Njemci u istu državu ,trebalo bi da te to neko obavijesti . Fašisto Njemačka je anektirala Austriju u II svjetskom ratu jer tamo živi veliki broj njihovih sunarodnika ali im danas ne pada napamet da svojataju Austriju niti Njemcima iz Austrije da žive svi zajedno.

Deki

dakle potpuni idiot, nije ni svjestan sta je rekao,ispada da su Srbi fašisti,agresori,nacisti, ovo je priča pred 2.svjetski rat i Hitlerov govor o ideji da štiti Njemce gdje god žive .Zatim sastanak sa predsjednikom Engleske ,kojeg je Hitler ubijedio da hoce samo teritorije gdje ima od 30-50 njemaca

Mila

Jeli vazi i za one srbe iz Beča ,tamo ih ima više nego u Crnoj Gori

Ognjen

Ovog pikinezera je tesko komentarisati, ali kad pogledamo njegov begraund moze se reci narodski ,,uzore se bacilo o jadu ce zabaviti,,. I jos nesto nikakvi vulini, vucici, dacici i inji iksani i polusvijet ne mogu biti ne mogu biti neljudi koliko mi mozemo biti Ljudi.