18 °

max 20 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Negiranje Srebrenice, omiljena zabava srpskih političara

Izvor: balkans.aljazeera.net

Autor: Antena M

  • viber

Partizan

GENOCID je riječ od koje srbijanska politika stvaranja "srpskog (polu)sveta bježi kao od kuge svakodnevno a jutros ponovo na PINK TV Zoran Ostojić jedini pametan među njima govorio je činjenice.Nenad Stevandić zvani "prva šajkača" šumske i "CRVENI KOMBI" ostrašćeni četnik bio je u svom elementu .

Draginja

Negiranje GENOCIDA je osnova velikosrpske kleronacifašičetničke politike koju neprekidno unisono provode ali na njihovu žalost ne mogu pobjeći od ISTINE.Ta "politika" se provodi u Srbiji a u C. Gori i genocidnoj tvorevini šumskoj kao BLENtitetu u Bosni preko posrbica Mandića Dodika i dr. maloumnika.

Bogićević

Koliko god Srbi u Srbiji i posrbice u C. Gori i Bosni bježe i negiraju genocid na njihovu žalost GENOCID im je stalno za petama i puše im za vrat.Zato se ONI stalno okreću i pokušavaju se osloboditi te NAPASTI krivudajući lijevo-desno ali uvijek ih iznova dočekuje ista tema GENOCID.

Tuzla

U Bosni u "republici" šumskoj negiranje genocida u Srebrenici (genocid je počinjen u cijeloj Bosni) uvijek izaziva kosmičke razmjere na tv RTRŠumske.Znaju dobro u šumskoj da je njihova tvorevina ograničenog trajanja i da če biti ukinuta kad-tad pa upiru sve snage da dokažu kako je ta NAKAZA vječna.

Dragomir

Svaki normalan čovjek se pita zašto Srbi i Posrbice četnici ne vole riječ GENOCID a stalno im je to tema.Zaključak je logičan.Oni zbog nečega krupnog bježe od te teme pošto postoji realna opasnost da posljedice snose odgovornost za počinjeno a to je NESTANAK r.šumske.

Sjever

Ovaj Jeremić je unuk Pozderca a sada izigrava velikog Srbina !Zanimljivo u Jasenovcu je ubijeno preko 1500 Bošnjaka koje niko i nigde ne spominje ! Za svakog se zna poimenično ! Mnogi bi se iznenadili kada bi vidjeli čiji su rodjaci pobijeni od ustaša.Zatim pokolji četnika u 2. Sv. ratu i itd !

Sarajka

Zamislimo da je u državi Izrael Hitlerova Njemačka počinila genocid nad Jevrejima i držala u opsadi Tel Aviv 1425 dana.Zamislimo sad da je Njemačka za taj "poduhvat" nagrađena genocidnom tvorevinom "republika" Njemačka.Jeste li zamislili?Nemoguće zamisliti ali u Bosni ostvareno "republika" šumska.

Draginja

Po računici DF stranke i njihovog liderčića Mandića u izvršenju genocuda u Srebrenici učestvovalo je najmanje 200.000 Srba i Posrbica.

Maldini

Negatori genocida negiraju da sunce izlazi svaki dan.Postavlja se pitanje kako spriječiti negatore genocida i činjenice da sunce svaki dan izlazi?Odgovor:donošenje"Zakona o zabrani negiranja genocida odnosno negiranja činjenice svakodnevnog izlaska sunca"Problem je učešće negatora u donošenju Zakona

Tuzla

U Bosni da bi se usvojio Zakon o zabrani negiranja genocida potrebno je postići KONSENZUS onih koji su počinili i onih nad kojima je počinjen genocid.To je nemoguće.Zamislite da je trebalo sa Nijemcima postići KONSENZUS o Zakonu koji zabranjuje negiranje holokausta.Taj zakon NIKADA ne bi bio usvojen

Sloboda

Svako normalan se pita zašto film "Quo Vadis,Aida" koji na umjetnički način govori o genocidu Karadžićevih i Mladićevih jadnika u Srebrenici smeta Miloševićevim Srbima,Dodikovim posrbicama i Mandićevim posrbicama.Film je kandidat za Oskara i svaki čovjek treba da se raduje toj činjenici.

Sloboda

Zasad dok ovo pišem ima jedan NEČOVJEK pristalica genocida koji "misli" da film "Quo Vadis,Aida" ne zaslužuje poštovanje svakog ČOVJEKA.Vidjećemo koliko če ih se još izjasniti kao NEČOVJEK umjesto ČOVJEK.