15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Krivokapić: Mir nema alternativu, protesti moraju biti u duhu demokratije

Autor: Nikoleta Rakočević

  • viber

Ivangradjanin

A kada je u januaru bila uskracena mogucnost slobodnog kretanja to je bilo u redu? E moj premijeru, kratko pamcenje imas!!!

ana

Sto bi Daka rekao nije lako voditi trafiku a ne drzavu. Tako nije bilo ni prosloj vlasti bilo lako kad ste pjevali o Srbiji i Kosovu citavu proslu godinu takodje nepostujuci epidemioloske mjere. Topla preporuka sto vise bromazepana. Bice ovo dobro al ko zna kad

Cuca

Tacno tako, podnesi ostavku radi mira u Crnoj Gori.

vojvodina

Neverovatna je količina licemerja predsednika Vlade. Treba da te je sramota Krivokapiću. Dok ste vi 8 meseci litijali to je bilo sve u redu, a sad ne dozvoljavate narodu da iskaže svoje demokratsko pravo na protest. Naravno da Crnu Goru ne mora niko da brani od Crnogoraca, ali od vaših četnika koji ne priznaju ni međunarodne presude zločina protiv čovečnosti, od onih kojima je Crna Gora druga država, od onih kojima je tuđa crkva i država preča od Crne Gore, od njih je treba braniti.

Cgmoja

Odvratan kao i uvjek. Sram te bilo..da necete da nam zabranite i da koristimo rijec proljece..e pa vama je bilo svjeze i osvjezilo a crnogorci se bude u prljece..kako je covjek pokvaren ovo je nevjerovatno

KakoJe

@Cgmoja treba uprijet u njihove online pse da im se pogase stranice pa nece bit Arapskih proljeca u saopstenjima PREMIJERA drzave koji drzavu vodi preko mim stranica. E srama ovoga i BLAMA ljudi sto je ovo hahaha A neka ga, samo nas je vise zbog njegovog laprdanja

Crnogorka

Gledali smo demokratiju, malo jače od godinu dana, nakon toga ta demokratija i naša dobrota nam se obila o glavu! Nećeš nam ti određivati šta je demokratija! I sam kršiš sve žive zakone CG! Kršite ustav! Od sad će građani da odlučuju, a vi hapsite, ako vam basta?

Andr

A vidji mu saopstenje :) Greote, sto bi ovome narodu?

Vesko

Sve si ti za ovo kriv i tvoja nepoštena i lažava vlada. Ovo ste vi uveli mržnju i podjelu. Nikad ovo nije bilo prije, sram te bilo, kada ste litijali 10 mjeseci niko vas nije dirao. Sada sprovodi diktaturu uvijenu u lijepe riječi. Niko ti ne veruje, podmukli mutikašo. Vrati se odakle si došao profesore. OSTAVKA je jedini moralni čin. ŠTETOČINO.

montenegrina

A sta ste vi radili ,greskom premijeru! Jeste li vi sorecavali slobodu drugih dok ste litijali?Mjesecima ste vrsili torturu nad crnogorskim narodom a sad jos hocete diktaturu! Prestsnite da piste pisma,pocnite da pakujete kofere iz vlade,vi ste najgori premijer u istoriji Crne Gore i sto prije to shvatite to bolje za vas i posebno za onaj narod koji nije vas.Podijelili ste nas,to vam je jedini "uspjeh"koji ste postigli.

RJ

Slike vaših litija, crtanja trobojki po javnim površinama, sječa stabala i orgijanja uz šovinističke parole prema manjinama i neistomišljenicima, znači da su bile u interesu države, njene privrede i vrijednih ljudi.Kako Vas nije sramota davati ovakva saopštenja.Mislite li da su to poruke pomirenja?

MONTENEGRO

Gadi mi se dok ti se obraćam! Kađeš da CG ne treba braniti od Crnogoraca. Tačno! Ali je treba braniti od Srba i posrbica što im sve pokloniste, od crkava do biračkih spiskova!! E, nećete, kunemo vam se!!!

MAAN

Ubjedljivo naj neozbiljniji predsjednik vlade u istoriji Crne Gore. Bavi se tračarenjem, teorijama zavjere i obmanama kao da ga savjetuje neko zaposlen u Vijestima. NAROD BRANI CRNU GORU O ANTI-CRNOGORSKE VLASTI!

KakoJe

Hahahahahahaha a NEGATORI GENOCIDA? Sram te bilo Krivokapicu platices Za ovo kad tad stici ce te pravda i zakon!

HN

Sve važi za vaše proteste i litijanje po Crnoj Gori!