Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Abazović: Postignut dogovor oko tužilačkih zakona, svi koji izazivaju tenzije rade protiv Crne Gore

Izvor: pobjeda.me

Autor: Antena M

  • viber

Vi ste izazvali tenzije!

Nije nas strah! To je pisao leposavic kojeg svi redo. Podrzavate! Ostavkeeee! I ne prijeti! Vidi se da ti misko petovic suflira sa svojom podmuklom placenickoizdajnickom kamarilom! OSTAVKEEEE! DOLJE KLEROFASISTIČKA VLADA!

Orlov krš

Ustala je Crna Gora i to sva vaša izdajnička velikosrpska podmetanja neće promijeniti. Što ste mislili da ćemo dovijeka ćutati i trpjeti unižavanje Crne Gore! Vi biste da hapsite,ali neće moći Kneževiću izrode!

Cetinje

Abazovicu Mora se postovati ustav,dovoljno je procitati vase izjave sto treba da radi sudovi I tuzilastvo,vi vec presudili I jos prijetite vi ste sebe postupcima vec deligimitisali,vi ste najodgovorniji za ovo sadasnje stanje,dobro bi bilo da dobro razmislite.

Mina

Usaglasili??? A vi ste se istraumirali od auto kolona da nijeste ni znali o cemu se dogovarate. Prpa prpa

Draginja

Vidjećemo u javnoj raspravi šta su posrbice smislile sa Dritangom koji opet PRIJETI građanima Crne Gore.Dritanga uporno ostaje u timu posrbica koji ruše građansku sekularnu Crnu Goru.

mrki

Odlicno, sad ga odma primijenite na sebi. Nema dje nijeste pogazili zakon!

europeac

Ko je sumnjao u njihov dogovor, VOLIO BI DA GA ČUJEM. Uvijek dignu u tačku tenzije i onda se kao usaglase, na zadovoljstvo svih. ŠUPLJA PRIČA. Mislim da se tu neko bavi "ucjenama", ili ovako ili "raspad koalicije". Bolje prihvatiti ucjenu, raspadom nikad više ovaj sastav ROGOVA ne bi došao na vlast

Volim te zeleno

Ništa vi nijeste usaglasili, ovo je najobičniji pokušaj prevare javnog mnjenja da bi preko ovoga pokušali da optužite crnogorski narod, koji izlazi na ulice, da ga organizuje bivša vlast radi njenih interesa. Sram vas bilo, na sve ste spremni da satrete ovu držsvu.

Shade

Ovakve vase izjave nas jos vise ujedinjuju i motivisu. Vidjeces koliko ce nas biti sledeceg vikenda, a bice nas sve vise i vise!!! Necete kako ste zamislili!

Orlov krš

Ako iko treba da bude uhapšen to si ti Kneževiću. Na čelu odbora za bezbjednost,a ruski špijun!!!

Legenda

Ko izaziva.Pa dok su bile litije sa četničkim obilježjima vi ste ih podržavali.Nije bilo kontra mitinga sada se dešavaju .No nema ih puno.Šaka jadova bradatih .Nemoj Baze dosta si ojadio i ocrnio svoj obraz samim činom što si četnicima dao ruku.Knežević i Mandić trebaju u zatvor.Igrate se Crnom Goro