8 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Istorija

KOMITI IZ VASOJEVIĆA – popis okupacionih vlasti iz marta 1921.

Autor: Antena M

  • viber

Jelena

Hvala na podacima ,dajte jos ovakvih dokumwntovanih biljeski. Ovo mi stariji nismo znali, mladost treba da zna .

vojvodina

Dosta se ćutalo i rad viših interesa i pomirenja u zapećak stavljali istinski heroji, kojima je Crna Gora bila jedina domovina. Dosta je bilo asimilacije od strane Rista i njegovih popova...

Војвођанка

@vojvodina Јашта, само се ти башкари по Војводини и одатле брани Црну Гору од Срба хахахахаха Да није жалосно било би смешно!

Podrumar

kako im potomci gledaju na ovo? mada mozda ih i nema ako su ihbokypatori pobili... ovo treba odstampati i zalijepiti na bilborde po Beranama Plavu i Andrijevici

ivica

Kako ce ljudi znati kad su ucili Srbsku istoriju jer posljeratna inteligencija iz CG gledala je beograd ko da je centar Svijeta.Srbi kupovali cernogorce i davali im direktorska mjesta za poslusnost.Ostali sto su studirali po Zagrebu ,Ljubljani i Sarajevu ucili su kako je bilo.

Marina

@ivica O ovim desavanjima saznavala sam tek 90-tih god.Trebalo je mnogo truda da se pronađu istorijske istine koje su bile duboko zakopane i sakrivene!Zato sto smo zivjeli u lazi danas srpski klerofasisti daju sebi za pravo da nam OPET ponistavaju domovinu i kradu nasu istoriju i kulturnu bastinu!

Tivoor

VASOJEVIĆI bili najveci komiti a sad se stide svojih slavnih predaka. Sto srbijanstina pogubna uradi od naroda crnogorskog.

Joj

Preci se okreću u grobu kada vide ko su im naslednici !

čitajte Vasojevići

Stidite se, izdali ste pretke. Sada ste krenuli za onima što su istrebljivali vaše pretke. Popovi su vam mozak popili.

Monica Bellucci

Ja sam po ocu iz Lijeve Rijeke ,pa nikad ne pomislih ni 0,000000 promila da nijesam Crnogorskog roda barem onih minimalnih 1001%. Ali roditelji đecu nagrde nerijetko.

Dana

@Monica Bellucci i Sloba Milošević je iz Lijeve rijeke, da li to nesto govori?

Monica Bellucci

@Dana Govori da mu je otac davno otiša za Požarevac đe su on i Boro rođeni. Inače prof. ruskoga je bio. Nije on iz Lijeve Rijeke ,on je iz Požarevca.I batali loš humor.

Jelena

@Dana govori, naravno! U CG postoje Crnogorci i Srbi, od vajkada. Samo sto se on isticao kao Srbin, ili te posrbica, koji je porijekom iz CG i dicio se time. Crnogorci nemaju veze sa Kosovom, niti smo uceni da klicemo za njim kao Vi, mi poštujemo Vas, sve dok Vi nama ne govorite ko smo i sto smo!

Naroz

Bogić Jovović je pradjed glumice Mile Jovović. Mogao je vala neko nekad uraditi interviju sa njom, ranije je često govorila da je porijeklom iz “najljepše zemlje Crne Gore.”Isto to je trebalo uraditi sa Džonom Malkovičem, koji je takodje rekao da je porijeklom Crnogorac, kao i sa Gregom Popovičem.

Marina

@Naroz Malo nas je ali smo lijepo raspoređeni : )