20 °

max 20 ° / min 10 °

Subota

04.05.

20° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

18° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

23° / 14°

Petak

10.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Milošević živi!

Izvor: Danas.rs

Autor: Antena M

  • viber

roki

Bravo...pravo u metu. Mi to vecinom razumemo. Nazalost oni koji bi trebalo ovo da procitaju-nece ili i ako procitaju dobices one epitete:izdajica,petokolonas i Djilasovac... Nazalost,otislo je sve predaleko -i kod vas u Srbiji i kod nas u Cg. Samo je razlika sto se mi ovde necemo lako dati !

Kuči,Zećani, Vasojevići

Na braniku zla i fašizma- Miloševićevi bojovnici

Partizan

Milošević je bankar koji i sa onoga svijeta vodi Banku Srbije u bankrot.Kada će se pojaviti stečajni upravnik da proglasi stečaj Banke Srbije i njenu likvidaciju nije na vidiku.Svi očekuju osnivanje Nove Banke Srbije koja će izvući Srbiju iz mračne prošlosti i povesti je u svjetlu budućnost.ČEKAMO.

Oscar

nije bitan Milošević on nije živ živa je Srpska akademija nauka, memorandum i UDBA koja kontroliše i postavlja SPC vrhunski moć vrhunsko zlo i glavnog kreator srpske politike zadnjih 40 godina. Ljubiša Ristić je nedavno objasnio kako j UDBA umjesto Univerziteta postavila SPC kao glavnog političkog faktor u Srbiji. Đinđić je napravio grešku što prvo njih nije reformisao a onda službu bezbednosti kao njihove poslušnike...

Partizan

@Oscar Nije Ljubiša Ristić zato što je to rekao ništa bolji od drugih brojnih "branilaca" velikosrpstva na HAPPY i PINK tv.Sasvim druga priča su Zoran Ostojić i Nenad Čanak koji začudo dobivaju prostor na tim tv i pokušavaju da gledaocima otvore oči ali oni su tamo izdajnici srpstva.

Evo njegovih na vlasti u CG!?

Clanovi njegove porodice su se dokopali vlasti u CG! Kud većeg užasa, od dolaska klerofašista na vlast u antifašističkoj i srećom većinskoj CG!?ovo mrcvarenje koje živimo,sa ovim bacačima g..na u dalj na Rakonjcu,su slika te porodice! Eto nama na celu sa grahovcem i vestima golgote! Uzas bankarstva!