15 °

max 22 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Nikolić: Kad čujete da izdajnik brani državne interese, znajte da govori Dritan Abazović

Autor: Antena M

  • viber

on je plaćenik

Izdajnici su Df,Snp, Dnp, Demokrate, Ura...

europeac

Ne otimajte malom ČARLIJU igračku ( vice šefa vlade) Mogao bi past u depresiju, a baš se ljepo zaigrao.

Radosav

@europeac Ko je vladao 30 gd? Zar nijesu imali vremena da drzavu dovedu u red i rad jeli i za to vrijeme kriv drugi Rusija Srbija mozda ,ko je krao 30 gd? opozicija izdajnici ili patrijote? Cijo svijet zna i evropa kako su vladali u C gori zasto je u izvestaju evrope stalno bilo korupcija kriminal a

Ljiljana

@Radosav A sto ne odes na neki tvoj portal nego sebi kidas zivce ovdje? Malo si Radosav. Pa si onda Ko?Ko? Znamo mi da vi to tako. Ne muci se prijatelju - ne razumijemo se naprosto.

Radosav

@Ljiljana Vi prije neki dan ,pjevali Tompsonove pjesme !

Legenda

@Radosav pa što.Bolje nego ravnogorske

europeac

@Radosave Opet ja, imaš li šta reći za Boru Čorbu (ČETNIČKI VOJVODA), a šta je sve pjevao, Tomson je mala beba za Čorbu. Zbog ratnika kao Čorba, Tomson i KAO TI, ja sam u Norveškoj već 25 god, a kuća u Crnoj Gori i Vojvodini zjapi prazna. Ja sam u trećoj dobi ona pamti 90-96, nikom se ne ponovilo.

Partizan

@Radosav Zašto nisi "Radosav 1" a ne "Ko,Ko" kada pišeš isti tekst 2 puta?Vlast DPS sigurno ima puno grešaka u prošlosti ali sada je ugrožena građanska sekularna nezavisna Crna Gora od strane Rusije Srbije i posrbica Krivokapića Mandića Kneževića Abazovića pa RASPALI malo po njima ili ćuti.

europeac

@Radosave Za 30 god. mogli su uraditi i više, to je tačno. Ali ih ovi APOSTOLI prestigoše u brzini. Smuljaše 750.000.000 € nikad nećemo znat kako + urušiše za 3 mjeseca Crnu Goru i napraviše ČETNIČIJU od nje. Glavni cilj je. NATO, EU, brisanje, KOSOVO, CRNA GORA, da postanu, "srpski svet".

Branka

Savršen opis. Sve rečeno. Bravo!

Partizan

Dritanga je lutka u izlogu kleroposrbica četnika koja će sa dolaskom ljeta biti sklonjena da se više nikada ne vrati.

Ko ,Ko?

Ko je vladao 30 gd? Zar nijesu imali vremena da drzavu dovedu u red i rad jeli i za to vrijeme kriv drugi Rusija Srbija mozda ,ko je krao 30 gd? opozicija izdajnici ili patrijote? Cijo svijet zna i evropa kako su vladali u C gori zasto je u izvestaju evrope stalno bilo korupcija kriminal a laz

Deni

Milo radi protiv drzave kad organizuje demonstracije a Dritan za drzavu kad zeli da oduzme pravo glasa drzavljanima koji zive izvan Cg - sto nije praksa u nijednoj demokratskoj zemlji.