15 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Vesni Bratić "zakon leži u topuzu"

Autor: Antena M

  • viber

realista

a što mislite, zašto joj jredodijeljena policijska pratnja, odnosno obezbjeđenje. I to trajno

Ljiljana

Kome zakon lezi u topuzu "tragovi mu smrde necovjestvom". Kompletnoj Vladi, svim apostolima, predsjedniku i podpredsjedniku - svima im zakon lezi u topuzu. Nema dana da to ne vidimo. Od verbalnih do fizickih prijetnji, preko nezakonitih, nasilnih i tajnih zakona, dogovora, akcija, postupaka ... .

europeac

@Ljiljana "BRINEM SA ZA BRATIČKU". Čime biješ, od toga i gineš. NEKA NAM JE VJEČNA CRNA GORA. Negatori krepite od muke.

ćutanje

Sistematizaciju je uradila advokatica, Bratićkina prijateljica M. K. angažovana kao ekspert. Ona ne zna ništa o prosvjeti, nauci, kulturi i sportu. Kao što ne znamo eksperta koji je osmislio Vladu sa 12 apostola, tako je i sa ovo sitematizacijom. A, ovako će biti sve dok budemo ćutali.

montenegrina

Borite se ljudi!Objavite sve nezakonitosti!Trazite da se time bave sudovi,obavjestavajte nevladine organizacije,strane ambasade..Zar cete dizvoliti da vas jedna zena cetnik,fasisticki nastrojena,ucutka i zavede strahovladu!Ona mora da odgovara za zvoje postupke i da bude otjerana sa tog mjesta.Inace,izbrisace i zadnje crnogorsko slovo ,ako joj dopustimo!

Kosmopolita

Sistematizaciju radnih mjesta pripremio Premijer u sjenci Velibor Džomić!

Predrag Malešić

Ako im je ova Apostolka najbolje što imaju iz klerofašističke svetosavske bratije, onda možemo mirno da spavamo. Zamislite da su poslali nekog lukavog učenog čovjeka. Pa da nismo načisto kako nam o glavi radi. Ovako, ova zveči kao zvono.

Marina

@Predrag Malešić Da. Zveči !!! Ali mene upravo to najvise i brine! Jer joj se ocigledno MOZE !!! A sto govori o tome da ima “ leđa”!!! I generalno!Ovaj njihov bahatluk je nesto na sto treba obatiti paznju ! Sjeđeli bi oni na tronošcu,kao njihov gazda Vucic ispred Trampa da nema tih leđa!

MONTENEGRO

12 ministara bez obraza i stida, Ruki ih je postavio, pa sad redom skida. Genocid je Lepom doša' glave, pa mu sad svi sprdnju prave. Od njih 11 na redu je ''četnik žena'', kažu da se smjena i njoj sprema. Od ostalih 10 ne zna se ko je na redu, ali biće ono kao ''deda za repu, a baba za dedu...

Marina

@MONTENEGRO 10 LJUTIH GUSARA .... 9 LJUTIH GUSARA .... 8 7 6 5 4 3 2 1 LJUTI GUSAR .... OSTAO NIJEDAN !!!!!

Partizan

Ruska šapa je vidljiva u svakom potezu koji apostolska vlada preko posrbica tipa Bratićke povlači da bi srušila građanski karakter Crne Gore.Sve je ovo podmuklo ali zato i neinteligentno i osuđeno na propast.Građani Crne Gire su se probudili i prate svaki skriveni pokret apostolske vlade.

veka mila

Vesna je jako … svestrana!!!! Buahahhaahah

Marina

Dako Ustavni sud donese tu odluku do kraja vijeka! Sudeci po tome koliko mu treba da donese odluku u vezi Zakona o slobodi vjeroispovijesti, tu vasu ce mozda sacekati neka buduca generacija !!!

Partizan

Svi zaboravljamo NAJVAŽNIJE pitanje za Crnu Goru :Da li je Vesna dobila TJELOHRANITELJA?Ako jeste zašto MI to ne znamo i KO je TAJ?Ako je dobila TJELOHRANITELJA moramo joj obezbijediti i DUŠOHRANITELJA jer ŠTA je TIJELO bez DUŠE?Građani Crne Gore nisu BEZ DUŠE tj BEZDUŠNI prema Vesni.

Partizan

Stiže topuz Kraljevića Marka sa Kosova iz 1389. u ruke Bratićke Vesne u Crnu Goru 2021....Ne zna Vesna šta bi s topuzom pa mlatara na sve strane odabrane i odobrene od SPC strane.