Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Batrićević: Vučićevo miješanje u popisnu kampanju biće brutalnije nego na izborima u Nikšiću

Izvor: Portal Analitika

Autor: Antena M

  • viber

Crnogorac

Zaboravljaju krvnici Crne Gore da je ovdje stasala jedna nova generacija, koja pred Srbijom nema kompleks inferiornosti, i koja je do srži lojalna građanskoj, multietničkoj, sekularnoj i nezavisnoj Crnoj Gori. Dok je takvih ljudi, budućnost nam je svijetla, ma koliko to nemoguće sad izgledalo.

KakoJe

@Crnogorac jedini ośećaji te generacije prema Srbiji su iskreno žaljenje prema njenim građanima koji ne mogu da se izbore za normalne politicčare. A drugi, posljedica politike Srbije-da bismo voljeli da nam ta država nije susjed. Ali pošto to ne možemo da biramo, možemo barem da se od nje BRANIMO.

MN

@Crnogorac Samo me zanima, zasto se ne oglasi Slavko Perovic? CG, o njegova, u opasnosti je, zasto ni rijec?

MONTENEGRO

Samo naprijed! Puna podrška vama kao NVO i vama lično g-ne Batrićeviću! Do zajedničke pobjede!!!

Milena

Svaka cast ovom mladom covjeku,koliko nazovi profesora Univerziteta,i clanova CANU,izgleda minorno u odnosu na njega,da li osjecaju stid,

Partizan

Crna Gora je građanska država i kao takva u obrašcu za popis Eurostat traži samo ekonomske pokazatelje tako da Vučić pravi RAČUN bez KRČMARA.To znači da se nikako ne smije popustiti pritiscima Mandića i drugih četnika koji bi na popisu da broje (srpska) krvna zrnca.Neka ih broje u DF stranci.

Antipleme

A koja je to dijaspora? Ako je to ona iz juznog Sandzaka, to nije dijaspora, vec pobjegulje iz 90-ih,kada je bio rst u BiH i koji je mogao da se prelije i u juzni Sandzak, a ovi su pobjegli ostavljajuci svoj narod na milost cetnicima.

Brisel

Ja bih njega za predsjednika nakon Mila.

Jaffa

SJAJNO! Uru je formirao medijski koncern Vijesti onda kad su već uveliko bili u službi ruskih i velikosrpskih interesa. Istina, njihov Monitor jeste podržavao antiratnu i independističku politiku Liberalnoga saveza…no, samo dok je to bilo lukrativno. U tim ljudima, svjesni smo danas, nema ničega izv