15 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

22° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 13°

Petak

24.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Ustati pa reći Milo Đukanović!

Autor: Antena M

  • viber

Zacenuta

Odličan, da ne dužim, ali je meni najači zadnji pasus. Zacenula sam se.-)))

Partizan

Ustali bi četnici kada se kaže Milo Đukanović ali ne mogu jer bi ih optužili da su ustaše iako je to dvoje gotovo potouno isto.

Vuko

@Partizan U pravu si u potpunosti za cetnike i ustase vazda su braca bili a evo od 1945 se prave kako se mrze :-))).Cak su i neke obicaje uzeli jedno od drugih npr. tri prsta.U svim zlocinima ucinjenim nad civilima su zajedno ucestvovali evo samo za primjer uzmi masakr u Pivi.

Partizan

@Vuko Zajedno su bježali u Blajburg jer je Pavelić izdavao propusnice četnicima svojim jaranima pi nožu koljačima.

Aha

Voljeli ga, ne voljeli, nebitno je... Političar je vanserijskig kalibra... Skoro da ih i razumijem zašto ga, Dritan i ekipa, patološki mrze... Svaki put ih podsjeti kakvi su diletanti...

Marina

@Aha Tako je !!! Apsolutno se saglasavam!!! Komentarisala sam na slican nacin ali vjerovatno malo žešće cim mi ga nijesu objavili !!!

Alta

Jedan je Milo ! Sta vise reci .? Divan text.

maki_lscg

Odlican tekst! Isto mislimo. Samo ima jedan problem, a njega se bojim najvise? Kad ova profasisticka klika padne sa vlasti, a hoce prve izbore, kako bez djavola pocerat’ tu kliku? Nece priznati izbore i bojim se haosa? Jer su divlji

Marina

@maki_lscg Njihove tvrdnje da Milo “nece dati vlast” bez tenkova na ulicama govore o tome da su ONI spremni da brane vlast svim sredstvima,pa i “tenkovima”!Ne treba sumnjati da je nece dati bez “đavola”! Dovoljno je vidjeti kakvim se sve kompromisima i lazima sada sluze kako im ne bi pala vlada!

europeac

Nisam imao prilike da gledam i slušam Mila u boljem elementu. Sve je nabijeno emocijama, ali sa stilom vrhunskog političara. Mislim da bi se iz okruženja svi političari trebali ugledati u Mila, ima li bi svi šta naučiti. Neka nam je vječna Crna Gora, a s njom i Milo. Živio ti nama.

Marina

@europeac (1) Vjerujte mi ljudi SVAKI njegov intervju je ovakav!Gledam ovih dana na youtube njegove intervjue od prije 4-5 godina i nema razlike!Pogledajte!Covjek je jednostavno vanserijski politicar i vizionar! Otuda i OVOLIKI ODIJUM prema njemu od strane ovih mediokriteta. Nastavak....

Marina

Europeac (2) nastavak Pogledajte njegove stare intervjue i vidjecete da je i tada govorio o ovome sto se danas desava ali je narod podlegao lazima i propagandi mrzitelja CG i njega licno koji su ga MARKIRALI kao glavnu prepreku sprovođenju njihovoga nauma-ponistenju CG!!! Nastavak....

Marina

Europeac (3) nastavak Povjerovao je narod u njihovu laz da “dijeli narod” radi opstanka na vlasti!I to nas je kostalo.Istina je da ONI dijele narod radi NJIHOVOGA opstanka na vlasti.Zapitajte se da li su i jednu jedinu dobru stvar ucinili za CG i narod OSIM GOLE DESTRUKCIJE za ovih cetiri mjeseca?!

MONTENEGRO

G-in Bursać je jedan jedini među novinarima, slično kao i G-in Milo Đukanović među političarima!