24 °

max 24 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

24° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Objavljen "non pejper" koji je uzdrmao region: Prijedlozi novih granica na Balkanu

Izvor: b92

Autor: Antena M

  • viber

Tajfun

Ovdje jedino hvali zadnja stavka.5.Koliko ce ljudskih zivota biti unisteno,da se ovaj predlog ostvari.Ovo je projekat "Srpskog Sveta",samo je proturen da je dosai iz Slovenije.Kakav interes Slovenija ima za ostvarenje ovog projekta?A Velika Srbija????

Misko

Ocito ovo je hibridni rat Rusije prema EU,kako a razbije EU jedinstvo,pomagaci su desnicari ka Jansa,Orban i slicni.

BMX

Ako Zapad, SAD, EU i NATO dozvole da se makar i dio ovog plana realizuje i nagrade Srbiju za etničko čišćenje i genocid koje je sprovela u BiH 90 - tih, onda će današnji svijet kakvog poznajemo biti prošlost i efekti toga ce se stravično vratiti onima koji to sad nameću. Otvaraju Pandorinu kutiju zl

DV

Isti lik ista mustra i novi momci u igri nakon 33 god.. Janez i njegova "mladina" '88 krenuo i uspjesno osisao i poravnao jugu..sada zeli da popravi kaputić za neke nove momke.

Dragomir

Janša i njegova porodica će imati posebnu ulogu u realizaciji plana predstavljenog na karti.Očekuje se da če biti u prvim borbenim redovima i boriti se do posljednje kapi svoje krvi i krvi svoje porodice kao i Putina Vučića Dodika i kapi njihove krvi i njihovih porodica.

Janša Dežela

@Dragomir Javno priznajem moju zabludu što sam u ulozi kurira predao "non paper" u EU a dao mi ga je Dodik koji je bio kurir Vučića a ovaj je bio kurir Putina.Ja sam kukavica kao i ostali kuriri na čelu sa vođom Putinom i neću se boriti u prvim redovima do posljednje kapi moje i krvi moje porodice.

Janša Dežela

Izvinjavam se svim LOŠIM LJUDIMA koji su imali povjerenje u mene još od 90-tih pa sam povjereni zadatak upropastio IZJAVOM da se neću boriti u prvim redovima i proliti krv svoju i moje porodice.U posljednji čas sam shvatio da bi moja DEŽELA mogla biti u opasnosti a to na karti nije nacrtano.

E BOZE Mili ČUDA Velikoga!

E prosto, mnogi smo poželjeli da se čuda dese, e kamo lijepe sreće da je ostala Jugoslavija, danas bi to bila moćna država, na koju bi malo,ko smio da udari, a ovako mali, ali Bogu hvala sto imamo još hrabrih!!!