11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hronika

UP: U zasipanju auto-kolone fekalijama nema elemenata krivičnog djela, policajci počinili težu povredu službene dužnosti

Autor: Antena M

  • viber

Naroz

Krivični Zakonik kaže: Povreda ugleda Crne Gore Član 198 Ko javno izloži poruzi Crnu Goru, njenu zastavu, grb ili himnu, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do jedne godine. Neka zna nesoj šta ga čeka.

Polje Bijelo

Zamisli koliki moraš biti id^^ot da gadjas izmetom zastavu sa kojom su tvoji preci oslobodili tvoj grad. Alaj-barjak je svetinja za sve Crnogorce, i sa Krstas-barjakom jedina istorijska zastava Crne Gore.

Nikola

Sramotno Tuzilastvo u Bijelom Polju. Njima ni pop koji je pozivao na krvave badnjake nije bio za krivicnu prijavu. Pih, sram vas bilo, sluge cetnicke! I vas i one koji su vas postavili i one koji vas drze. Vi da stitite drzavu, zastiđa.

DV

"Intezivno tragaju" Kad ga pronađete zajedno se počastite iz iste kante...i obučite toga vaseg divnog sugrađanina iz septičke koja jos "djela"da koristi za cg patriote a da nijesu "krivicna".

don_kihot

To znaci da mozemo govnima da zasipamo jedni druge, i nema elemenata krivicnog gonjenja? Ovo su feste, e bas smo dno dotakli..

KakoJe

@don_kihot ajde jedni druge, posto po mrezama hranimo jedni druge ovim sadrzajem iz kante svakodnevno, negoZASTAVU DRUZE, ZASTAVU DRZAVE je coek posuo GOVNIMA, kolona ide sa ZASTAVAMA, namjera je jasna cemu je sadrzaj namijenjen. Znaci gadi mi se bjelopoljsko tuzilastvo, vise no sadrzaj iz kante.

Stevan

Ovaj tužilac je budala ili velikosrbin. Ako ovo nije ugrožavanje života sudionika u prometu i pokušaj izazivanje nesreće..... Što da se kaže jel ovo moguće

Branka

Da su fekalije sasute na servsku zastavu i litijanere bilo bi krivično djelo. Nema tih fekalija koje mogu uprljati Crnogorsku zastavu i patriotske auto kolone. Sve se pere bez crni obraz tužilaštvo iz Bijelog Polja!

podgoricanin

izazivanje rasne i etničke mrznje nije krivično djelo. ili zasipanhe Crnogorske zastave????cudni su putevi gospodnji!! znači li to da i Crnogorvi mogu slobodno zasipati kolone sa Srpskim zadtavama iumetom????

Janko

Sram Vas bilo. Tako ,samo ohrabrujte cetnike...tako ste radili i '90 .. Stidite se g....e kad obraza nemate!

Realista

E bruka, da je neko zalio onu srpsku bilo bi krivičnih prijava na sve strane... Pi...

Danile

Došlo je vrijeme tuzilaca đorojevica. Pamtimo.

Jatotako

Pravo okupatorsko ponašanje na demokratski način!!!

KakoJe

Ako nova Vlada misli da ce ostat na ovome, grdno se vara. To što se na ovo ćuti od strane političara,kao j od strane NVO, znači da će opet morat građani da dižu glas, koji inače polako gube strpljenje. A ovo puštit ovako - to može samo osoba koju je zaobišao osjećaj za sram i moral.Građane nije.