12 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
UP: U zasipanju auto-kolone fekalijama nema elemenata krivičnog djela, policajci počinili težu povredu službene dužnosti

Hronika

Comments 14
Prijedlog za pokretanje disciplinskog postupka protiv dva policijska službenika

UP: U zasipanju auto-kolone fekalijama nema elemenata krivičnog djela, policajci počinili težu povredu službene dužnosti

Autor: Antena M

  • Viber

Bjelopoljska policija preduzela je mjere i radnje iz svoje nadležnosti u odnosu na incident koji se dogodio 11. aprila oko 19h, kada je u mjestu Rakonje jedno lice prosulo fekalije po vozilu koje se kretalo u koloni, saopštila je Uprava policije. 

"Upoznat je nadležni tužilac koji se izjasnio da se u radnjama ovoga lica ne stiču elementi krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti.

Policija je prikupila obavještenja u odnosu na ovaj događaj od deset lica, te se intenzivno radi na utvrđivanju identiteta lica koje je vinovnik incidenta.

Takođe, policija je proslijedila inicijativu Sudu za prekršaje u Bijelom Polju radi izdavanja naredbe za vještačenje DNK tragova sa predmeta izvršenja prekršaja koji su pronađeni i izuzeti sa lica mjesta", navode iz policije. 

Protiv dva policijska službenika koja su planom Centra bezbjednosti Bijelo Polje bili raspoređeni na poziciji nadvožnjak Rakonje, podnesen je prijedlog za pokretanje disciplinskog postupka zbog počinjene teže povrede službene dužnosti, navode iz UP. 

Komentari (14)

POŠALJI KOMENTAR

KakoJe

@don_kihot ajde jedni druge, posto po mrezama hranimo jedni druge ovim sadrzajem iz kante svakodnevno, negoZASTAVU DRUZE, ZASTAVU DRZAVE je coek posuo GOVNIMA, kolona ide sa ZASTAVAMA, namjera je jasna cemu je sadrzaj namijenjen. Znaci gadi mi se bjelopoljsko tuzilastvo, vise no sadrzaj iz kante.

KakoJe

Ako nova Vlada misli da ce ostat na ovome, grdno se vara. To što se na ovo ćuti od strane političara,kao j od strane NVO, znači da će opet morat građani da dižu glas, koji inače polako gube strpljenje. A ovo puštit ovako - to može samo osoba koju je zaobišao osjećaj za sram i moral.Građane nije.

Jatotako

Pravo okupatorsko ponašanje na demokratski način!!!