20 °

max 22 ° / min 15 °

Četvrtak

09.05.

22° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

22° / 12°

Utorak

14.05.

22° / 13°

Srijeda

15.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Carević na RTS: Boka je 1918. bila srpska zemlja, a Cetinjani pod Turskom, ovaj...

Autor: Antena M

  • viber

glupavost

Kad neobrazovana, glupava lopuža stekne funkcionalnu pamet, onda se nije čuditi ovome.

Arhont_P

"Đe će kruška, no pod krušku"! N. Carević, predak ove "gromade", "vrač", prevarant imao je "dil" sa monasima SPC, kojima je prije dolaska sa bolesnikom ili nevoljnikom druge vrste telefonirao i obavještavao koga dovodi, a "popo" bi padao u "trans" govoreći kako mu se javio svetac!? Lova, baćo!!!

Cica

Tako je kad konobari i kuvari tumače istoriju.

CRMNICANKA

@Cica I kamiondžije! Nažalost ne mogu da kažem kako bih se ja ponašala prema ovim korumpiranim Lažljivim Primitivcima.Ali će valjda neko moći i znati kako ! A ovaj na Tv da zove zajedno sa ovom bitangom i Palmu! Blizanci!

JF

Budva se totalno srozala, spali su da jedan kamiondjija bude promotor turizma i CG istorije . On je bas pravi representant danasnje elite koja vlada CG. Neotesan, nenacitan i manje obdaren. Olicje licemjera sigurno ce popiti kafu sa starim sefom Svetom negde na Vracaru. Katastrofa, ali je dobro da sva GC vidi ovo.

Vnmk

@JF Nije samo Trebinje imalo sreću da ims kamionđiju na čelu grada. Istina , Budva je mentalno danas na nivou ratnog Trebinjs.Zaslužuje Carevića.

Lisboa

@JF , nije se samo Budva srozala, sve se srozalo.

Realno

Neka ovaj Palmin dvojnik u Crnoj Gori (po mnogo čemu) izgovori reč regionalizacija iz pet pokušaja i sve ču mu vjerovati. Kako da očekuješ neki napredak kada ovaj polusvet koji nije svjestan svojeg neznanja odlučuje o bilo čumu bitnom a još i bez ustezanja drži predavanja.!?

Andjelina_balerina

Neka tužilaštvo radi svoj posao, i privede pravdi okupatora državne imovine ! Hoćemo pravdu , da kaže kome , kad i koliko je dao da završi svoj posao ? U kakvom je odnosu sa Svetozarem Marovićem ? I koliko su se ugradili u kompezaciji Velje Vode ?

Predrag

Laž je srpski nacionalni interest

primavera

@Predrag , Citat, Otac Srbijanaca, Dobriša Ćosić. On ih njabolje zna! Laž je srpski državni interes.“ -„Laž je u samom biću Srbina“. -„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“ -„Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…

Ljiljana

SRAMOTNO!!!! Ne tjesi ni to sto samo izaziva sprdnju. To mi je jos i teze.

ND

Šta reći a ne zaplakati o ovom tužnom liku. Ovo poznavanje istptije je za Pajtonovce!!

N V - 1

Poremećenom "Caru" i njegovim sljedbenicima: Srbi, braćo - u kam udarilo. Prijevod: Ostanite Tamo daleko i idite još dalje, tamo gdje izlazi sunce, i gdje ste već jednom išli, i tada predvođeni jednim popom. Istorija nije zabilježila da ste bili dobro dočekani. Nama je "Rusija daleko, i Bog visoko"

N V - 2

Mi koji nismo "zarobili sebe u tuđina" ćemo ostati ovdje, "među gore za vječnu utjehu". Povedite sa sobom i ovdašnje epigone. Ne morate ih tražiti, sva su im lica iskrivljena od prostakluka.