10 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 7°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

21° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Dragan Bursać: Hranjenje Bošnjaka krmetinom!

Autor: Antena M

  • viber

Ivan

Žao mi je što neki ljudi nikada neće shvatiti da su četnici punili srbima Jasenovac. Mržnja je prevelika, toliko velika da ljude mjere po naciji, po religiji, da su umislili da su ugroženi. Bojim se tu pomoći nema

Roditelj

@Ivan Ovakvo mrziteljsko stvorenje "napumpava" se u porodici.Toliko mrznje ne moze usisati ni iz knjiga ni drustva uopste.A,kako su se "ideoliski"hranili roditelji ,da ovako i ovoliko zatruju duse svoje djece? ima li pomoci za duse i mozak tih i takvih i kako ih onemogucti da dalje sire mrznju

Stevan

Za sigurno niko od kolega nije nista rekao. Najveca iredenta je u prosvjeti.

mr

Između ovakvih, osvježenih, i eksperata u Vladi CG, apsolutno nikakve razlike nema! Počev od ministarke Bratić, pa redom! Nema čuđenja, tek su počeli!

Safet Sajo

Maksuz pozdrav i sellam iz Tuzle svim dobrim ljudima. Samo da napomenem da ovo četnikovanje će sve nas svesti na cifru ispod miliona. U hajr neka bude.

4 C

Biće problem kad zena cetnik, Vesna Bratić bude postavljala novog direktora u OS Salko Aljkovic u Pljevljima koji nosi ime po partizanskom narodnom heroju kojeg su zaklali četnici. Morace promijeniti ime te škole u npr pop OS Maca Vukojičić ili OS Pavle Djurisic da bi bilo prikladno za DF I Demokrat

Naroz

Uz drvo javorovo nikako ne ide šajkača, uz nju najbolje pristaje frula... A uz šajkaču sa kokardom, isto frula, ali druge prirode. ;)

Čćč

Dritan je sigurno ponosan na ove nove osvježene kadrove !Bravo Dritane!

Za ovo smo MI krivi!

Netreba samo davati komentare treba dati svima do znanja da mi ovako više ne možemo da živimo OVO JE CETNIKOVANJE 21 VIJEKA, ima li nas da kažemo MI OVO ZBOG DJECE NAŠE I BUDUĆNOSTI NEĆEMO, ZAŠTO LAKO ODUSTAJEMO DA SE OVOM ODUPREMO!!!!!!

Zirce

Trebalo je kako je bio predlagao Nenad Canak da se zabrani i strogo kaznjava delovanje i organizovanje cetnika i cetnickih organizacija .Dok god je tog smeca i ljudskog odpada na Balkanskim prostorima nece biti mira za nikoga.

Sol143

Kada bi ova "osoba", ili šta li je već, mogla da pogleda u svoju crnu dušu vidjela bi istinski pakao, prije vremena. To što ona djecu hrani svinjetinom , to njihove nevine duše ne razumiju, kao što nisu razumjela djeca u Srebrenici kada im je Mladić dijelio čokoladice dok su njihovi očevi,djedovi ..

Sol143

... ubijani na stotinjak metara dalje. Ali, za ovo postoji "nagrada" koja čeka "direktoricu" kada podje na put gdje će sve shvatiti i vratiti se da okaje svoje grijehe. Teška je njena Karma. Djeca će odrasti u čestite LJUDE, ali ona nikada.

Predrag Malešić

Ovo je nestvarno. Roditelji đece koja idu u tu školu, neka iz protesta prestanu da ih šalju. Ja da sam pljevljak ovo sprdanje sa elementarnom logikom ne bi dozvolio. Umjesto da je tužilaštvo tereti za izazivanje mržnje, svetosavko klerikalna kamarila je imenuje za direktora.

Nermina

@Predrag Malešić Smetiliste do cistilista.

VojoS

Gospodinu Djukanovicu Predsjedniku Crne Gore, da li ste se zapitali da nije i vase cinjenje, bolje reci necinjenje, doprinijelo da ovakvih imamo na hiljade.