26 °

max 26 ° / min 15 °

Subota

18.05.

26° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 14°

Četvrtak

23.05.

23° / 13°

Petak

24.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Vulin o srpskom svetu: Ujedinjenje počelo i to se više ne može zaustaviti

Izvor: Večernje novosti/Beta/N1

Autor: Antena M

  • viber

Čćč

A jel imaju pravo i drugi narodi pored Srba i Albanaca da žive u jednoj državi npr Bošnjaci iz Sandžaka da se pripoje Bosni, Madjari iz Bačke da se pripoje Madjarskoj,Italijani iz Istre da se pripoje Italiji i itd ?

I zvanično

Ne kriju više- i zvanično o velikoj Srbiji.

Evropi odgovara !!!

Evropi odgovara velika Srbija i velika Albanija. Stalno žarišta na Balkanu. I stalni ratovi.

Filip

Pa super! Neka pokupi Srbe iz Cg,pa neka ih vodi u Pirot

Crna Gora nezavisna drzava

Ovo je užas jedan kako neće da prihvate nezavisnu našu CG,pa znaju sve to Srbijanci ali boli ih briga sto smo mi Crnogorci vjekovima drugi narod vezuje nas neke istorijske stvari ali svak na svome samo nas pogađaju u živu ranu da POSRBE NASILU,pa niti smo glupi ni ludi da nas opet potcine pod svoju

Mi smo hrabar i ponosan narod

Da li ste zaboravili da više od pola CG ne želi da bude ničiji reon kolonija zaseok dio"srpskog sveta".Mi smo na svojoj teritoriji i nedamo našu državu nikome dosta su krvi prolili preci CG za našu državu, koja je puna grobova palih heroja i rodoljuba za CG,mi te grobove i heroje nećemo izdati nikad

MONTENEGRO

Srbi su oduvijek i politički impotentni, pa što su naumili neće ostvariti! Koliko god to zvučalo prepotentno, u tom naumu će ih osujetiti Crna Gora!

OJ SVIJETLA MAJSKA GORO!

OJ moja Gorice, rijeke i planine,toplo more to je SIMBOL ljepote naše evropske Crne Gore,ko ne voli Crnogorce neće imat svoje polje brdo staze jer se oni neće dati da ih TUDJE čizme gaze,OJ prošlosti Crnogorska vidjela si trista muka ali nećeš vala više dok ijedna duša Crnom Gorom diše,CUVACEMO CG!!

JF

Zbog ovakvih praznoglavaca izbijaju ratovi. Ovaj vise mrzi crnogorsko nego Seselj. Budi se CG sad je 5 do 12!

Crna Gora naša majka

Možete da nam prijetite!da želite kamen nas!da želite da mijenjate nas jezik običaje nošnju CG,naš mentalitet,ALI SAMO PREKO NAS MRTVIH AKO VAS NE GRIZE SAVJEST, KRV SVOJU ZA CRNU GORU MOJU!!!!

zoran

30 godina oni grade srpski svijet a država im sve manja oni sve bogatiji početak je bijo 100 za jednoga neznam kakav će bit kraj.???

Predrag Malešić

O kukavno srpstvo ugašeno....čije ono bješe Kosovo? Beogradski pašaluk će vam komotan bit kako ste krenuli...

Faks

srbija je ka kineska podkosulja svaki put je sve manja i manja !

Komite su krvarile za slobodu

Komite Patriote po Crnoj Gori junački. se borise za čast slobodu Crne Gore zandarmi ih mučili,kidali im djelove tijela na komade,urinirali na njih mrtve, SUZA NAŠA NEMA RODITELJA,SVI POKOPANI VEĆINOM ISPARCANI MONSTRUOZNA PROŠLOST KOJU MI NESMIJEMO PO CIJENU NAŠIH ŽIVOTA ZABORAVITI TUŽNO ALI ISTINA

Crna Gora ne trpi lance

Čuveni osmjeh rodoljuba Ljuba Cupica biće nas IDOL KAKO SE BRANI DOMOVINA SA OSMJEHOM NA LICU PA U GROB, JER BOLJE GROB NEGO ROB,SMRT FAŠIZMU SLOBODA NARODU,MI U CRNOJ GORI NE TRPIMO LANCE I KATANCE!!!