13 °

max 25 ° / min 13 °

Nedjelja

09.05.

25° / 13°

Ponedjeljak

10.05.

26° / 12°

Utorak

11.05.

27° / 12°

Srijeda

12.05.

21° / 14°

Četvrtak

13.05.

18° / 13°

Petak

14.05.

22° / 13°

Subota

15.05.

26° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Varhelji o miješanju Srbije u unutrašnje stvari CG: Nikada ne bih ohrabrio nijednu zemlju da se miješa u unutrašnju politiku druge države

Autor: Antena M


Puśo

Tako mi živio kao što istinu pričaš. No neće grom u travuljinu

...

A ne za*ebavaj Varhelji. Knjigu da napiše čovjek, ništa objasnio ne bi. Nauče ovako po nekoliko istrošenih fraza i rečenica kojima će odgovarat na svako pitanje, a suštinu pitanja vjerovatno ni ne razumije. Beskorisno.

Snjeg

Ooo i madjar nam baca prasinu u oci.

Astro

Njegova, a i pozivija Mađarske u EU je više nego jasna...ali da naglasim, DPS-ove vlade su gaile odlične odnose sa vladama Mađarske u kojima je Varhelji bio ministar...nema ljutnje.

Adnjela

Viktor Orban vidja svoju....ne smije mnogo Varhelji komentarisati nego u zavijenoj formi! Dobro dosli u posjetu Crnoj Gori ali i posli, svako svoju kucu uredjuje i pita se osim Crnogoraca!!

Naroz

Mada je prema svemu sudeći srpski čovjek, Varheljiju vjerovatno nije predočeno da se “persona non gratis” kontinuirano ponašao nediplomatski i slične izjave davao u više navrata, kao i da je bio pozivan na razgovor upozorenja u Ministarstvo vanjskih poslova, što je blaža forma od protjerivanja.

Deni

Kakvi su ovo odgovori zaboga?? Nikada nisam savjetovao nekoj nekoj osobi da ubije drugu !!! Prevod molim!

E, ko te ne zna...

Ti ne da si "demokratičan" no je to za Ginisovu knjigu rekorda u nekorektnim izjavama na štetu Crne Gore! Gubi nam se s očiju!!! Smrt fašizmu!

Lady Di

Varhelj je Madjar. Zato je veza: Orban, Janša, Vučić, jaka. U svim tim država se progone novinari, guši se demokratija i ustanovljava desničarstvo.

Partizan

Ja bih "OHRABRIO" Mađarsku da se počne MIJEŠATI u unutrašnje stvari Srbije kako bi se smanjio pritisak Srbije na Crnu Goru i Bosnu

Orlov krš

Ne bi ohrabrio,ali se ne bi ni protivio što si pokazao u više navrata prema Crnoj GoriTo su evropske demokrate ,koje treba da odlučuju o nama i da nam dijele lekcije o pravu,pravdi,ljudskim pravima!

mr

Imam informaciju da su ga ova pitanja prilično nategla, i da je poslije ovoga konferencija za medije okončana. Čestitke novinarki Antene na odvažnosti i dostojanstvenosti!

nenad_mne

On ne poznaje ni sopstvenu istoriju! Vojvodina se priključila Srbiji, skoro, na isti način kao CG, tj. u Vojvodini je bilo 30% Srba koji su organizovali nekakvu skupštinu i pripojiše se Srbiji, a Mađari su morali ćutati pošto su rat izgubili! Mi smo bili saveznici, ali nas saborci izdadoše!