7 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Lukovac: Božović je non grata kao ambasador, ne kao građanin; Vlahović: Božović vrijeđa i omalovažava Crnu Goru

Autor: Antena M

  • viber

Betoven

Mi patimo od suficita razumijevanja za druge, a pogotovo za one koji nam ne misle dobro. Bozovic je persona non grata i kao ambasador i kao gradjanin dok se god predstavlja kao ambasador.

DV

Obrimo primjer-da je kojim slucajem ambasador Tarzan M.dobio non grata sigurno nebi mogao ni privirit vise u srb ili bg..Ovako "građanin slobodni"i dalje i snaznije obablja posao ambasadora uz ruganje i podsmijavanje CG sto uveseljava srbocetnicke sluge kvislinske vlade.

DV

Danas "slobodni graďanin"non grata ambas.srb sa najmanje dva drzavljanstva "slobodno"privodi kraju zapoceti posao prije non grata i na sve to drzava cg śedi i gleda..divno..Da je ziv pablo eskobar mislim da bi toj personi odao priznanje i postovanje.

CRMNICANKA

Nije mi jasno ! Ne može kao ambasador?Može kao gradjanin? Čiji Ambasador njihov i gradjaninAko je u isto vreme i gradjanin CG znaci DUPLO Drzavljanstvo! Pa glasa slobodno u obe države??????? Ima pravo da se Ruga Crnoj Gori...

Licina

Persona-Osoba Non Grata- Nepozeljna Sta tu Nije jasno?! Kakav ambasador-gragjanin, rekla-kazala, tamo-vamo, ISS nista..

Gorčin

Hajde da uporedimo krimen Božovića i popularne pop pjevačice Jadranke Barjaktarović. Ona nije uvrijedila Srbiju, benignom usporedbom s Crnom Gorom. A četnički ambasador itekako je uvrijedio i Crnu Goru i njene građane. Pa Srbija zabrani ulazak Jadranki na njenu teritoriju a Božović može u CG.

Branko

Da oprostite, i Branko je bio sef diplomatije, duze no Mico! Inace odlican tekst

Partizan

Božović nije GRAĐANIN nego SRBIN ČETNIK koji se LAŽNO predstavlja kao AMBASADOR Crne Gore pa prema tome ne može slobodno šetati po Crnogorskoj zemlji.

Vladimir

@Partizan ,veliko je Vaše neznanje.Mislite da se LAŽNO predstavlja kao AMBASADOR Srbije u C.Gori.. Skoncetrišite se naredni put.Hvala.

Draginja

@Vladimir Licemjerni velikosrbine bolje ti je da se ne javljaš.Svi mi znamo KO je Božović a Partizan je za tebe doktor od kojeg moraš da učiš a ne da hinjski pišeš besmislice...

Vladimir

@Draginja ,ovo mi je bas zanimljivo.Svima Vam su puna usta tolerancije i multikulturalnosti, a ovde samo vredjate li vredjate.Kod mene toga nema..Mislim drugacije od Vas,ali Vas vredjati necu.Samo VI učite od doktora koga spominjete.Meni su moje skole dovoljne bile..a bilo ih je dosta.

Partizan

Ispravka...Božović je SRBIN ČETNIK koji se LAŽNO prestavlja kao ambasador AGRESORSKE NACIFAŠIATIČKE Srbije prema Crnoj Gori i Bosni...

Vladimir

@Partizan ,samo lagano i bez vredjanja....Tolerantnost,zar ne?