10 °

max 21 ° / min 10 °

Nedjelja

05.05.

21° / 10°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

21° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Ples nad humkom Višegrada

Izvor: Gradski portal

Autor: Antena M

  • viber

Marina

Milivoj Beslin moj omiljeni lik !!! LJUDINA !!!

Draginja

@Marina Za razliku od mračnih likova koji se pojavljuju u tekstu koji baštine fašističke vrijednosti i bestidno i bezobrazno derneče dijelom zemlje Bosne koji je natopljen krvlju i pun masovnih grobnica a zove se "Dodikova" "republika" šumska kojoj je upravo on dao to ime šunska.

Marina

@Draginja Volim da ga slusam i citam jer JE SAMOUVJEREN ALI NE I UMISLJEN,SAMOUVJERENOST POTICE OD OBRAZOVANJA,PRITOM SMIREN I KULTURAN, A IMA BOGAMI I“PETLJU”da iznese cinjenice pa sto kosta da kosta i da izađe svakome na intelektualni megdan gdje svi pored njega djeluju kao analfabete!!!

Senad

M.Bešlin je na najbolji način opisao kako je "stvarana" genocidna tvorevina "republika" šumska i na koji način ona u vlasništvu primitivnog kočijaša Dodika egzistira i danas na ZAPREPAŠTENJE svih Bosanskih građana.100mlrd$ će konačno ukinuti genocidnu šumsku i najaviti kraj "srpskog sveta"

Marina

@Senad O cemu pricas? Vec drugi put citam o tih 100 milijardi dolara,a ne kazes o cemu se radi.

Senad

@Marina Odgovorio sam ti na temu TEMELJNI UGOVOR SA ĐAVOLOM..Autor Tomislav Marković 10.05.2021....Nisi pročitala..

SOS

@Senad Stvoriće oni novu šumsku gosp. Bešlin je završio ovaj tekst nažalost pre VELIČANSTVENO da ima kome jer EU spava snom Medvjeda a oni su krenuli i ko to ne vidi nezna ništa o Vučiću i Novoj vlasti u C. G. Duhovnik Crnogorski je danas nenajavljeno otputovao po blagoslov u Grčkoj iz koje su krenu

Senad

@SOS Pouzdano tvrdim da nove šumske nakon NOKAUTA vrijednog 100 mlrd $ neće biti a istovremeno Srbija će biti bačena na koljena zajedno sa Vučićem koji dlaku mijenja ali ćud nikako.Da se nije desila ova presuda Bosna i C.Gora bi od strane EU bila prepušteni na tacni Srbiji.

Marina

@Senad Cini se da si veoma siguran u ovo sto tvrdis!Na bazi cega si toliko siguran u to?Toliko je lijepo da mi izgleda nemoguce!Odakle crpis taj optimizam.Pogotovu ako znamo kako su klerofasistima do sada sva nepocinstva na koja je trebalo biti zestokih reakcija prolazila bez reakcija !!!

Senad

@Marina Siguran sam ne 100 % nego 100 mlrd $ %.Imam informacije iz prve ruke.U toku je završna pravna faza u jednoj od zemalja EU nakon slijedi ŠAH MAT za "srpski svet".Ništa ne bi zaustavilo velikosrpske BUDALETINE u njihovom naumu ali ovih 100 mlrd $ GARANTUJEM hoće.DOLARI spašavaju Bosnu i C.Goru

sramota Crne Gore

Zašto je dozvolila da zemljom vladaju fašisti, plaćenici Beograda (Df,Snp, Dnp, Ura). Najtamnija mrlja, nema kome da se izvinjavamo, sami smo krivci, dozvolili smo i pozivali zlo. u kuću.

Marina

FENOMENALNI FENOMENSLNI BEŠLIN !!!

Senad

@Marina Moj prijatelj Milivoj Bešlin mora biti poseban....The Special One...

SOS

.... iz Grčke je 1918 g. krenula srbija na C.G. a Duhovnik Crnogorski je išao danas da ga duhovnici blagoslove da i on sa svojim posrbljenim crnogorcima krenu na konačno oslobođenje C. G. od CRNOGORACA da , da gospodine Bešlin EU spava snom medvjeda a sjutra će biti kasno !