12 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

19° / 12°

Subota

04.05.

16° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Neka im Lepog

Izvor: CdM.me

Autor: Antena M

  • viber

slazemse

Taman. Neka se vidi da je skrenuti premijer čovjek koji se ništa ne pita. Kao i njegov potrčko. I da je to u stvari fašistička vlada kvislinga. I da pod hitno morate ovaj portal prebacit i na engleski, jer koriste to ovi anticg izvještači fabrikujući činjenice. Košta sigurno ali imalo bi odjeka.

Ljiljana

BRAVO!!!!! Sjajna ideja. Definitivno to i treba raditi, pustati ih da se otkrivaju i razotkrivaju. Podrzavam ideju 300% i da kako mogu isla bih od poslanika do poslanika opozije i molila ih da urade ovako. To sto mogu, jeste da ovaj tekst proslijedim nekolicini koje poznajem.

Senad

Andrej je potpuno u pravu i nadam se da će iz opozicije ovo pročitati i tako postupiti.U tom slučaju biće jako zanimljivo posmatrati srbočetnike i dva poslanika iz URA stranke posrbice kako se KOPRCAJU pred očima javnosti kada ova tačka dođe na dnevni red.Bečiću čitaš li ovo.Počni da se PREZNOJAVAŠ.

laž na laž

Kratko jasno, samo pravi majstor može to reći. Samo uvijek političari moraju raditi suprotno od istine i morala .

HNovi

Nek vec jednom natjeraju Demokrate i URAu da djelima pokazu svoje europejstvo! DPS nek bojkotuje glasanje da Demokrate potvrde djelima da su za euroatlanske integracije.

Branka

Sve je ovo tačno. Opozicije nema i niko ništa ne preduzima za spas Crne Gore. Oni su završili posao a mi smo dozvolili da nam uzmu državu. Kad smo ovakvi i ne zaslužujemo je. Kao što smo je zasluženo izgubili 1918. tako smo je zasluženo izgubili i 2020.

Senad

@Branka Utakmica traje 90 minuta.Sada je 88. minut i srbočetnici vode 1:0..Ništa nije gotovo dok SUDIJA ne svira KRAJ.Taj SUDIJA dolazi iz VELIKE JABUKE i za 2 minuta srbočetnici primaju 2 gola i na semaforu piše."SRPSKI SVET-BOSNA(C.GORA) 1:2.Sudija svira KRAJ i BOSNI uručuje ČEK na 100mlrd$.

Sasa

Zasto da ga opozicija smjenjuje pa nijesu ga ni dovodili, neka aktuelna vecina svoj problem rjesava!! Ne treba davati legitimitet ovoj I ovakvoj vladi I vecini !

Marina

Potpuno ste u pravu gospodine Nikolaidis !!! Tako treba da postupi opozicija.Jer nije upitno sto opozicija misli o genocidu u Srebrenici !!! Svima nam je poznat stav cjelokupne opozicije oko ovoga pitanja! Treba poziciju iscerati na cistac! Ogoljenu pred svijetom!!!

Senad

Jako mi je žao što komentatori nemaju strpljenja da čitaju dugačke kolumne kao što je izvrstan tekst T.Markovića "Kako je M.Nastasijević postao Ljotićev dobrovoljac".Tekst govori o zloupotrebi današnjih fašista koji velikana poezije Srbije Nastasijevića pokušavaju "uvući" u svoje MRAČNE NACI redove.