15 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

20° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

19° / 13°

Srijeda

08.05.

17° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Slučaj profesorice Sanje Vujović: Kako Dražini sljedbenici progone antifašiste?

Autor: Antena M

  • viber

Adrijana

Bravo Bobane, tako je. Ako budu pokusali da smijene prof. Sanju Vujovic obavezno organizovati protest. A sto cute profesori, đe su se zavukli? Oglasite se, progovorite, doćiće te i vi na red.

Adrijan

@Adrijana Do smjene ne smije doći nikako a Bratićka mora nakon ovoga biti otjerana iz vlade.Njen ostanak na funkciji srbovanja je poraz Crne Gore ako ovo prođe kao da se ništa nije desilo.

odgovor

@Adrijana odličan komentar idu po dubini i širini bolje da brane svoju koleginicu jer nemogu se sakriti od četnika preplavili su Crnu Goru

Poenam_Dei

Smrt fašizmu. Sloboda Crnoj Gori. Amin

Predrag Malešić

Ako ovi zlotvori finansijski kazne prof. Vujović, da se vidi da joj se to isti dan sve nadoknadi, to je najmanji problem...

Dragomir

@Predrag Malešić To se ne smije dogoditi nikako.Kazna ne dolazi u obzir jer ako se to desi onda Crnogorci nemaju šta tražiti u svojoj zemlji.

odgovor

@Dragomir ako kazne nastavnicu Vujovic kaznili su GRADJANSKU CRNU GORU!!!

Dragomir

@odgovor ...kaznili bi i zdravu pamet građanske Crne Gore.

Predavač

@Predrag Malešić Ništa neobično. Fašisti su na vlasti u CG.

Ljiljana

Kao i uvijek odlican tekst. Sva podrska razumnoj i profesionalnoj odluci profesorice Sanje. A milion pitanja njenim kolegama sirom CG. Gdje ste ljudi koji vaspitavate i obrazujete nasu djecu, da podignete glas protiv nemoralnog poteza apostolke Bratic? Stidite li se svog cutanja?

odgovor

@Ljiljana oni kao da žele da budu SLUGE ČETNIKA I DA IM DJECA POSTANU ČETNICI E DJE STE GRADJANI STA BI SVAMA RADI SE O BUDUĆNOSTI NAŠE I VASE DJECE!!!!

kotoranka

Postovani gospodine Bobane, u potpunosti sam saglasna sa Vama. Puna podrska profesorici Vujovic. U posljednje vrijeme se pitam sto se ovo desava. Je li se Crna Gora okrenula naglavacke. Malo je, izgleda, intelektualaca kao Vi, Nikolaidis, Bursac, Milorad Popovic, Slobodan Jovanovic...

kotoranka

pa da nastavim, Cirgic, istoricar Jovanovic i drugi..koji osudjuju ovu posast od nacionalizma i velicanja kolaboracionalista i fasista. Trebalo bi mnogima preporuciti da procitaju knjigu V Dedijera: Dokumenti o izdajstvu D. Mihajlovica, i pogledaju jezive fotograf. u njoj, pa bi shvatili antifasizam

Draginja

@kotoranka Antifašisti to znaju.Fašisti koji bi to trebali čitati se ponose tim jezivim fotografijama i oni nemaju šta shvatiti.