11 °

max 20 ° / min 11 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 11°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

23° / 16°

Petak

10.05.

23° / 15°

Subota

11.05.

21° / 14°

Nedjelja

12.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Popović: Propuštene prilike su nam se obile o glavu

Autor: Antena M

  • viber

ja

mislii ste da se sve moze kupiti. preči vi je bio mandat. nikakve hrabrosti ideje i istrajnost da se čuva Crnogorsko. stidite li se?

Eagles

Moj dobri Andrija halapljivost i nezasiti apetiti polticara (prije svega sa sjevera) su doveli do ovoga. Imam 4 sobe pa u po kuce ne uljegnem po godinu dana. A ne da ima neko 4 solitera! ALAVOST SKOROJEVICA je pomanitala rulju i nastao je STAMPEDO!

Milena

Odlicna analiza drustvenog stanja,Vi ste zreo politicar,Vasa istupanja u Skupstini razgrcu mrak,i poslanike pozicije istjeruju na cistac,gdje se vidi jasno ko su i koje su im namjere,mada ih znamo dobro jos iz 90tih,zlo ne moze da pobijedi,to je istorija dokazala,samo glup covjek to ne shvata,

Orlov krš

Mnogo toga zbog propuštenih prilika nam se obija o glavu,ali to je sad završena priča. Što prije treba udružiti sve građanske snage i pružiti otpor ovoj klerošovinističkoj vlasti,koja rastura Crnu Goru po svim šavovima.Što još treba da se desi,pa da se pruži organizovan otpor!?

LOVCENSKI GROM

Ti se bavis pitanjem evropskig puta iz poglavlja 27 a idetitet nam se brise i nacionalost negira. Ti bi treba na casove kod Adzica da te nauci sto je najbitnije za Crnogorce. Ali te i ne krivim kad boljih liberala vise nema.

Orlov krš

@LOVCENSKI GROM Ko kaže da ih nema,ali nemaju prilike da se pokažu.Oni koji su bili pravi liberali i danas su,ali sigurno veoma razočarani zbog svega što nam se dešava,nakon 30 godina borbe za nezavisnu i građansku Crnu Goru!