14 °

max 19 ° / min 11 °

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

NATO vježba u RS-u, ima da može!

Izvor: balkans.aljazeera.net

Autor: Antena M

  • viber

Senad

Dok NATO trupe TUTNJE kroz Banja Luku Dodik zvani Ikona i samozvani Baja nalazi se u službenoj posjeti Grčkoj kao Predsjedavajući Bosanskog predsjedništva gdje najmanje priča o Bosni a u svom svakodnevnom LUDILU tamo priča o "MIRNOM RAZDRUŽIVANJU" genocidnog entiteta r.šumska od Bosne.MALO MORGEN.

MONTENEGRO

Zovite Sergeja i Daru sa Smokvica i Dritana od Sinjajevine da pomognu Dodiku oko NATO vježbi!

Senad

@MONTENEGRO Kada je NATO u pitanju Dodiku Ikoni Baji ne može niko pomoći jer on gubi svoj već odavno poremećen zdrav razum kada se spomenu dvije riječi GENOCID i NATO.Od prve bježi kao od KUGE a od druge u Grčku kod svojih saveznika po ZLU.

Vlaja

@MONTENEGRO R. Srpska je marionetska tvorevina. Naravno da sila kakva je NATO njih neće zarezivati za suvu šljivu. RS ima namjeru da bude nešto kao Nagorno Karabah, nepriznata, satelitska teritorija na tlu Azerbejdžana. Tako će i proći.

Senad

@Vlaja Mala ispravka..."republika" šumska je GENOCIDNA tvorevina puna masovnih grobnica...

Senad

Danas je Dodik u stanju LUDILA PROVALIO ovo "Kada bi genocidna "republika šumska" bila nezavisna država ona bi za 3 god ispunila uslove i ušla u EU"..Sada bi psihijatri trebali odrediti STEPEN LUDILA Dodika i smjestiti ga na PSIHIJATRIJU na dugotrajno liječenje i to bar 3g.

Senad

Dragi Crnogorci želim već danas da Vam čestitam 21.Maj DAN NEZAVISNOSTI uz bezrezervnu podršku u borbi protiv ČETNIČKE AVETI koja se nadvila nad C.Gorom i Bosnom.Siguran sam da se bliži KRAJ pokušaja stvaranja "srpkog sveta".Moramo dati podršku i Palestincima u borbi protiv IZRAELSKE aveti..S.F.S.N.

odgovor

@Senad hvala do neba Senade i tebi takodje srećan Dan DRŽAVNOSTI CRNE GORE 21.MAJ

Senad

@odgovor Hvala puno DAN DRŽAVNOSTI CRNE GORE 21.MAJ doživljavam isto kao i DAN DRŽAVNOSTI BOSNE 1.MART...Fašisti če morati početi DRHTATI od STRAHA su građani sve više SVJESNI i UJEDINJENI protiv srpskog FAŠIZMA...

Vladimir

@Senad ,Vi odlazite na spavanje sa Srbijom i budite se sa Srbijom u glavi.....

Senad

@Vladimir Imate li šta da kažete na proslavu DANA FAŠIZMA za Dan POBJEDE u Narodnom pozorištu u BG gdje su Ljotićevci bili u prvom planu a Maršala Tita stavili pored zločinca i koljača četnika Draže...Srbija odlazi na spavanje i budi se sa veličanjem ČETNIŠTVA odnosno FAŠIZMA/NACIZMA.

Vladimir

@Senad ,jedno kratka paralela...U cijem sastavu je danasnja BIH bila za vreme 2.svetskog rata?

Senad

@Vladimir Jedna kratka paralela...U kojem sastavu su igrali fudbaleri Željezničara 1986. kada su u Sarajevu pobijedili Videoton u kupu UEFA ali se nisu plasirali u finale gdje su trebali igrati sa Real Madridom??

Vladimir

@Senad ,da budem iskren...Na prvu i bez konsultacija google znam barem 9 igraca iz prve ekipe...Ali ova paralela je bila za drugi komentar...zbunili ste se malo..ali dobro...Oprastam Vam..

Legenda

Tada je stopirana vojska BiH da udje u Banja luku i državni je sa zemljom.Ima tel razgovor Izetbegovića i Dudakovića.A sada ako krenu sigurno neće stati dosta su zla nanijeli.Dje ih god ima Srba traže Mao Sao Republike.Ostaće brzo i bez Vojvodine