16 °

max 20 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Svečana akademija Dimitrija Ljotića u Narodnom pozorištu

Izvor: Danas.rs

Autor: Antena M

  • viber

Marina

Da.Da.U Srbiji nije na djelu SAMO FASIZAM U NAJEKSPLICITNIJEM OBLIKU nego i SATANIZAM!A dokle ide najrjecitije govori skrnavljenje spomenika Balasevicu u Novom Sadu(grafit ustaskog U)i akademija u Beogradu povodom dana pobjede nad fasizmom!! SATANISTICKI FASIZAM!!! Kojim su zagubali i Crnu Goru!!!!

Baba

Upravo je otpor fašizmu i njinim vladajućim sljedbenicima zajednički imenitelj borbe bilo kojeg čestitog čovjeka, bilo koje vjere, boje kože, nacije, pola, opredjeljenja.Dijelimo zajednički Balkanski prostor gdje poplave svako malo izbacuju na površinu svu prljavštinu i otpad. SMRT FAŠIZMU!!

Aristos

Tu isto "tiho ubijanje društva" Lukavi sprovodi i u CG - preko svojih ispostava. I najLukavijih od svih - svetosavskih popova. Jedina je utjeha da Lukavi - iako se stalno vraća - ne može pobijediti.

Roksana

Svaka čast za tekst. Glas razuma. Srbija je u mraku, Srbija je na čelu s Vučićem mrak Balkana. Srpska intelektualna elita ne postoji kao duhovni tim, razbijena je na parčiće, od kojih samo iskre povremeno zasvijetle u nadi da će dati nadu razumu. Ali, teško. Ta zemlja je igubila kompas.

Falkon

Bravo! Tračna analiza svega ciljanog, i vjerojatno dobro planiranog, a vezano za Svečanu akademiju.

vojvodina

Čisto da znate šta vas čeka u CG ako se ne oduprete toj četničkoj bandi koja vas sada vodi.

Popovi sa malom djecom

Popovi koji dodjose Iz Srbije pred izbore u Crnoj Gori 30.avg litijase sa malom djecicom iz Podgorice koja bijahu zavedena i ne znajući šta je pravo Pravoslavlje, Dzomic se hvalio kako je uspio da uvede u našu državu preko 3 hiljade popova iz Srbije i sad oni čuvaju CG crkve i manastire CPC niti crk

Senad

LUKAVI i NEČASTIVI Vučić u čijoj SJENI je uvijek KARIKATURALNI primitivac Laktašenko zvani Dodik Ikona samozvani Baja je u NP u BG napravio PROMOCIJU Ljotića na način da prosječni građanin Srbije upozna njegovu "VELIČINU".Četnici su izjednačeni sa partizanima 2015.a ovo je nastavak fašizacije Srbije

europeac

Osoba sam u trećoj dobi. Sjećam se da smo u osnovnoj školi učili da je bilo zabranjeno Nijemcima prolaziti kroz Kragujevac. Postojala je u sedmom ili osmom razredu iz istorije lekcija upravo zbog tog streljanja. Nije mi poznato kad je prestala ta zabrana, ali je prestala.

Marina

Leposavica vidim kao reinkarnaciju Ljotica!Osim frapantne fizicke slicnosti,radi se kakve li ironije,o PRAVNICIMA koji su zavrsili visoke pravne skole a koji mogu i prava i “pravdu”da okace macku o rep.Ljotic je htio da Srbi budu posluga III rajha,Leposavic da crnogorci budu posluga srpskih fasista!

Ante

Pazite Crnogorci, ČETNICI u Crnoj Gori su puno žešći. Ovo shvatite vrlo OZBILJNO !!!!!!!

Hominem Quaero

Ne znam šta je skandaloznije, tragičnije, užasavajuće: tema proslave i sveopšte ludilo u Srbiji ili ćutanje regiona i, naravno, Evrope na sve ove nakaradne događaje? Epizodni ekscesi pretvorili su se u permanentno stanje. Ne razumijem. Čeka li se još jedna "Krvava bajka" ? Čemu služe demokratija i pravosuđe kad svjedočimo mainstream turbočetničkoj, fašističkoj, nekrofilski sadističkoj diktaturi bez ikakvog sudskog epiloga ili međunarodnih sankcija?

Senad

@Hominem Quaero Nažalost međunarodni odnosi se zasnivaju na SNAZI JAČEG a ne na SNAZI PRAVDE.Pogledajmo šta radi Izrael sa Palestinom već 75 godina jer ima iza sebe Amerikance gdje je Jevrejski lobi vrlo jak.Za Bosnu i C.Goru stiže SPAS od "srpskog sveta" upravo iz Amerike USKORO vrijedan 100mlrd$.

Hominem Quaero

@Senad Hvala na odgovoru, iskreno se nadam da će do toga uskoro i doći. Neki smo već bolesni od tolike mržnje i 'normalizovane' nenormalnosti. Dodajmo tome još i masovnu ravnodušnost i teško je povjerovati da će biti bolje.

Senad

@Hominem Quaero Moje informacije su iz prve ruke i budite sigurni da će uskoro javnost saznati to o čemu pišem.U Srbiji i genocidnoj Šumskoj znaju sve o tome i tama vlada prava PANIKA jer nemaju nikakve šanse da se odbrane pošto sa američkim sudovima nema šale.