21 °

max 25 ° / min 15 °

Četvrtak

16.05.

25° / 15°

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

27° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Vatić: Neka 21. maja sa Lovćena odjekuje glas antifašizma

Autor: Antena M

  • viber

Zgembo

Kako nismo imali aspiracija prema tudjem.....Skadar,Metohija,Dubrovnik....itd. Jos kad bi mi objavili komentar bilo bi super.

Obmegz

@Zgembo Te aspiracije je imala Miliševićeva Srbija a uvukla Crnu Goru Momira Bulatovića koji je bio posrbica i slušao balkanskog krvnika kao đačić prvačić učiteljicu...

Zgembo

@Obmegz Nije Slobo bio na Skadar i na Metohiju

Boka

@Zgembo , Ne no je moj ćaća govorio kako niko ne sme da vas bije, bre!

europeac

@Boka Sjećam se tog vremena ka da je jučer bilo. Valjda mu se isplatila ta rečenica, Ništa srbalji nisu naučili, a bila je to skupa rečenica, po svim osnovama. NEKA NAM JE VJEČNA CRNA GORA

Obmegz

@Zgembo Znamo da je Slobo bio odnosno počeo na Gazimestanu a završio u HAGustanu zbog nekih kažnjivih radnji koje je počinio u Hrvatskoj Bosni i Kosovu.Te radnje nije imao vremena da počini na Skadru.

Vuko

@Zgembo Skadar je bio prijestonica Crne Gore stotinama godina dok se nijesmo povukli pred navalom turaka.Kasnije smo ga oslobodili od turaka a ne osvojili tudje.Isti je slucaj sa Metohijom a Dubrovnik je vec potpuno druga prica nazalost.

Milena

...Oni su svoje poraze pretvorili u pobede.svoje lazi su pretvorili u istinu,svoje dzelate i zlocince pretvorili u heroje,,,,velika istina prepametna mlada djevojko Vatic,treba da se pred Tobom stide mnogi,

Senad

@Milena Pazite da vam se ne javi "Dr" Salasso i nazove vas BOLESNOM MRZITELJEM i ŠOVINISTOM...Moramo "promijeniti" teminologiju i njihove dželate i zločince početi ČASTITI kao "ČESTITE" i "HUMANE" dželate i humaniste a Srbiju i Šumsku smatrati kao "UZORE" na koje se čovječanstvo mora UGLEDATI.

mrgud

Ti si lijepa, hrabra i pametna kao Crna Gora. Hvala.

CRMNICANKA

Da lepa Crnogorko samo bih htela da te potsetim da je i pre antifašizma i Cupica postojalo u čitavoj istoriji Crne Gore nešto retko vidjeno kod drugih...... PATRIOTIZAM

Mala sugestija

@CRMNICANKA Crmnicanka draga, nije tesko nauciti ijekavski. Ja zborim oba dijalekta. Pozdrav

Senad

@Mala sugestija Ako je CRMICANKA rođena nekim slučajem u Srbiji a voli Crnu Goru normalno je da piše EKAVSKI ali ako je rođena u Crnoj Gori složio bih se sa primjedbom.

Vuko

@Senad Senade meni su najgori oni koji podju da rade u Francusku,Dansku itd... pa pocnu da zbore ekavicom :-))).To samo mogu ljudi koji se stide svog govora pa hoce da sakriju odakle dolaze.